Reklama

Reklama

Pat & Mat opäť v akcii

  • Česko Pat a Mat znovu v akci (viac)
Trailer
Animovaný / Rodinný
Česko, 2018, 75 min (Alternatívna 72 min)

Obsahy(1)

Slniečko svieti, leto je v plnom prúde a Pat a Mat, naši dvaja smoliari, sa púšťajú do ďalších kutilských výziev. V ich podaní nič nie je nemožné, komplikácia nie je prekážkou a katastrofa je tá správna cesta k cieľu. V nových príbehoch nám obaja kutilovia predvedú ako opraviť odpad, postaviť plot alebo vyčistiť komín a žiadne moderné riešenia im nie sú cudzie či je to dron alebo solárna energia. Pat a Mat majú zmysel pre zábavu a radi si užívajú deň, preto uvidíme ako sa dá postaviť kolotoč alebo, že sekanie trávy nemusí byť namáhavou prácou. Pat a Mat ako sme už zvyknutí prinášajú zábavu na ostrí skrutkovača a smiech až sa klinčeky budú ohýbať. Ale doma to radšej neskúšajte! (Magic Box)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (41)

Hojiko 

všetky recenzie používateľa

Pata a Mata jsem jako malý vždy miloval. Nevím jestli to je tím, že jsem starší, ale tohle je hrůza. Vůbec to není vtipné a vůbec mě to nebavilo. Ty situace, které ''řeší'' jsou nezajímavé. Mluvení Pata a Mata mě velmi zklamalo. Tato pohádka byla vždy založena na tom, jak je úžasné, že nikdy nepromluvili ani slovo a i tak jsme se váleli smíchy po podlaze. Myslel jsem si, že to bude jeden příběh na celý film, ale jsou to několik epizod spojené dohromady, což znamená, že to není film. To rovnou mohli nechat epizody jako to bylo kdysi a nedělat z toho film, když to ani film není. ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Podľa mňa by si Marek Beneš mal vybrať - buď natočí seriál alebo spraví celovečerný film. Tento snímok je bohapustou zlepeninou všetkých dielov nového seriálu "Pat a Mat nás baví" a takto fušerský kompilát dokáže diváka akurát tak naštartovať, teda aspoň mňa určite. Príbehy fajn, prístup tvorcov otrasný. Jednoducho, pokiaľ ste videli seriál, toto je ozaj zbytočnosť, a naopak. 40 % ()

Reklama

Slarque 

všetky recenzie používateľa

Další pásmo epizod známých kutilů, a opět to takhle v kuse postupně ztrácí kouzlo. Navíc tu jsou ještě krátké předěly mezi epizodami, které jsou dokonce nadabované. To mi znělo velmi rušivě, za což nemůžou pánové Suchánek a Genzer, ale fakt, že žádné přijatelné hlasy pro vždycky předtím němé postavy nejsou. V telce to šlo, ještěže jsem na to nešel do kina (50%). ()

Jaro.Krafcik 

všetky recenzie používateľa

Aj takéto filmy ponúka netflix, síce o niečo slabšie ako v prvom filme , ktorý som pozeral s mladším bratrancom. Pat a Mat zabaví proste každého a to je na českej tvorbe niekoľko desiatok rokov. Klobúk dole že táto dvojka tu je dodnes. Síce dabované scénky sa mi tu veľmi nehodili. Stále sa jedná o dobré nápady a za tu hodinu to zbehne veľmi rýchlo. Za tu nostalgiu jednoducho musím. 4* ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Hlavnou otázkou a zároveň problémom číslo jedna pre mňa je, prečo, ak už ide o celovečerák, sme sa dočkali "iba" zlepených epizód seriálu? To nešlo vymyslieť skutočne niečo zmysluplné pre celovečernú stopáž? A ak teda nešlo, prečo potom všetko pozliepať a poslať do kín? Ale čo, máme tu Pata a Mata na veľkom plátne, čo je svojim spôsobom tiež udalosť. Znova sa ocitajú v patových situáciách a tradične všetko končí matom. Prečo sú ale v intermezzách počuť ich hlasy? Strácajú tým na osobitosti a osobne som tieto vsuvky úplne ignoroval. ()

Galéria (18)

Reklama

Reklama