Reklama

Reklama

The Farm

Trailer

Mladý pár cestuje po americkom vidieku a kvôli dlhej ceste sa zastaví v nie príliš prívetivom motele. Správca je riadny čudák, ale ako miesto k odpočinku by im mal miestny podnik stačiť. Po prebudení zisťujú, že sa ocitli na akejsi farme, ktorú spravujú šialenci v maskách zvierat a v klietkach chovajú ľudí. Ich najnovšou obeťou sa stal práve tento pár a z tohto desivého miesta zjavne nie je úniku. (Marceloo)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (54)

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Očekávaný Exploitation the Farm bohužel neobstál očekávání a prokletí mého oblíbeného subžánru pokračuje. Příběh o páru, který neštastnou náhodou skončí na místní farmě, kde skupina nekomunikujících lidí v maskách drží turisty v klecích a chovají se k nim jako k zvířatům. Samotný nápad je sice zvrhlý dostatečně a ženy, které jsou uměle oplodňovány, aby dodávaly mléko místní restauraci je docela síla, ovšem samotného gore se divák vůbec nedočká ( Krom jednoho záběru), herecké výkony jsou otřesné, přehrávající až ochotnické, k postavám divák nemá žádný vztah, hudba je celkem ujetá, ale nevytváří napětí ani negraduje, místy je to i dost pomalý a nezáživný a finále bohužel není akční ani uspokojující. Škoda nevyužitého námětu. Celý film staví na zvrhlé myšlence, která mohla těžit z Texaského Masakru, nedostaví se však nic, co by stálo za pozornost. Za mě nedoporučuji. 40% ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Mladý pár cestuje po americkom vidieku a kvôli dlhej ceste sa zastaví v nie príliš prívetivom motele. Správca je riadny čudák, ale ako miesto k odpočinku by im mal miestny podnik stačiť. Po prebudení zisťujú, že sa ocitli na akejsi farme, ktorú spravujú šialenci v maskách zvierat a v klietkach chovajú ludí. Ich najnovšou obeťou sa stal práve tento pár a z tohto desivého miesta zjavne nie je úniku. - Nečakal som, že niekedy uvidím Animal Farm Georgea Orwella v hororovej podobe, ale tento tím tvorcov sa o to pokúsil a vznikol z toho netradičný horor. V podstate ide o klasický priebeh, kedy sa hlavné postavy dostanú do spárov zvráteného kultu, ale štýl réžie je velmi špecifický a zvláštny. Celé to má len sedemdesiatpäť minút, ale režisér sa hlavným postavám venuje len na začiatku a na konci. Keď príde tá hororová časť, je zameraná na zvrátenosti prebiehajúce na farme. Celkový feeling je surový, špinavosť je vysoká a banda nemých zabijakov v maskách zvierat vzbudzuje dostatočný rešpekt. Hudba a vizuálna stránka sú taktiež na velmi dobrej úrovni a ich spracovanie sa tiež mierne líši od klasických amerických béčkových hororov, čo pripisujem tvorcom z Ruska, ktorí sa na tomto projekte podielali. Jediné, čo výrazne kazí celkový dojem, sú nehorázne dementné dialógy, ktorých ale našťastie nie je vela, takže ten kladný výsledok nie je zničený. Mám z toho dobrý pocit a teším sa na ďalší horor s totožným názvom, ktorý je v produkcii už dlhé roky a neustále sa pri ňom menia tvorcovia. ()

Reklama

AdamesWWE 

všetky recenzie používateľa

[4/10] Tento horor ma celkom zaujal svojím námetom a po pozretí traileru som usúdil že by mohlo ísť o slušné béčko. Moje pocity po vzhliadnutí filmu bohužiaľ také niesú a som sklamaný, aj ked´ prepadákom by som tento film určite nenazval. Ako som hovoril, námet filmu ma zaujal a príbeh sa rozvíjal celkom dobre. Uvodné zoznamovanie sa s hlavnými aktérmii bolo dobré a ich postavy ma bavili. Škoda, že nedostali viac priestoru a po zvyšok filmu neboli dobre využitý. Po únose už začína dej na farme, ktorý ale nieje taký ako som si predstavoval. Síce je tu ukazáné ako farma funguje, ale až tak veľa toho neukázali, určite mohli tento potenciál viac využiť a ani nejakú extra brutálne scény tu neboli, ako tomu nasvedčoval trailer. No a táto časť až po záver mi prišla aj dosť zdlhavá a miestami až nudná. Takže za mňa 2*, nebolo to hrozné ale po dobrom rozbehu sa to mierne pokazilo a neviem sa zbaviť pocitu, že z toho mohli vytažiť niečo viac. Potenciál tam bol, ale tvorcovia sa vybrali iným smerom. Dobrým plusom je aj výber hudby a masky záporákov. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"The Farm" akosi na mňa výrazne nezapôsobilo. Úvod bol neskutočne nudný a málo zaujímavý. Okrem toho som mal pocit, že tam boli 2 "WTF" momentky, kde si film absolútne protirečil. A hoci sú to detaily, tak som si uvedomil, že to nie je spracované moc kvalitne. Prvá bola keď zastavili pred prvou reštauráciou, na ktorej je nápis - "Help Wanted" a potom otváracie hodiny hovoria, že od pondelka do nedele je zatvorené. Trošku si protirečí. No väčšie protirečenie prichádza, keď majiteľ motela hovorí, že tam moc ľudí nechodí. A chlapec mu to odsúhlasí. Tak potom prečo predtým pozerá na zaparkované autá a hovorí, že to je vychýrené? Dialógy nie sú veľmi dobré, no ku kreditu filmu ich tu ani moc nie je. Väčšinou je všetko podané v tichu. Čo je podľa mňa super. Vizuálne to toho ale tiež moc neponúka. Sú tu možno 2 silnejšie scénky, ktoré sú niečo pre hororových fanúšikov, inak je to skoro úplne prázdne. Žiadna akcia, žiadna dynamika a to je rozhodne niečo čo film potreboval. Aby to nepôsobilo, že farmári sú nedotknuteľní. Lebo tiež až na 2 výnimky sa vôbec nič s nimi nestane. Nerozumiem prečo nosia masky, neviem prečo to majú spracované v kostole ako božstvo, prečo keď okolo niektorých prechádzajú tak nič nerobia a nechajú iných, nech utekajú za našou hrdinkou... proste to mi nedáva zmysel. Vôbec ej tu málo veci, ktoré zmysel dávajú. Je to pozerateľné? Áno. Nápad to má tiež, no myslím si, že by ho chcelo využiť lepšie. Je to plytké, amatérske a neponúka to viac menej nič, čo by ma ako hororového fanúšika nadchlo. Odporúčanie preto dať nemôžem. Hodnotenie: C- ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Vzhľadom na námet pomerne krotké, ale i tak v niektorých momentoch idúce za hranicu. Prvá hodina vťahujúca, intenzívna, naturalistická a drsná, ale potom sa im to nejako rozpadlo. SPOILER Navyše mám v podobne ladených filmoch rád, ak sa na konci z predátorov stanú obete a tu to nebolo, čiže pocit satisfakcie nulový. Tak ale zas v reálnom živote by to zrejme dopadlo presne tak isto. SPOILER ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama