Reklama

Reklama

TY

(seriál)
  • USA You
Trailer 1
USA, (2018–2024), 39 h 24 min (Minutáž: 42–58 min)

Predloha:

Caroline Kepnes (kniha)

Hudba:

Blake Neely

Hrajú:

Penn Badgley, Elizabeth Lail, Victoria Pedretti, James Scully, Shay Mitchell, Luca Padovan, Ambyr Childers, Nicole Kang, Jenna Ortega, Carmela Zumbado (viac)
(ďalšie profesie)

Série(5) / Epizódy(50)

Nebezpečně okouzlující a nesmírně posedlý mladík je ochotný udělat naprosto cokoliv, aby se vetřel do života osob, které ho fascinují. (Netflix)

Recenzie používateľa TomX2 k tomuto seriálu (2)

Série 1 (2018) (S01) 

Páčilo sa mi to. Joe bol jednoznačným ťahúnom celej série. Jeho vnútorné monológy ma vždycky dobre zabavili a predstaviteľ jeho postavy Penn Badgley mu dodával ešte väčšiu charizmu. Občas síce robil veci, ktoré nemusia byť zrovna dvakrát príjemné, ale to je podľa mňa fajn, keďže to aspoň nepôsobí monotónne, jednostranne a jednoznačne. Občas sa tu síce nájdu nejaké hluchšie miesta a občas som ostal sklamaný, ale vo výsledku je to stále solídne nadpriemerná záležitosť. Najviac ma bavila dejová línia so zanedbávaným dieťaťom zo susedného bytu, vďaka ktorej si Joe získal viac mojich sympatií a dokázal, že v jadru to je celkom slušný chlapík. ()

Série 2 (2019) (S02) 

Nový začiatok, nová identita, nové prostredie, nové susedstvo, nová práca, nová vyhliadnutá "obeť". Rozjazd bol síce trošku slabší a chvíľu trvalo, než si nová hlavná hrdinka získala moje sympatie (oveľa viac ma zaujímala línia so susedmi, rovnako ako to bolo aj v predošlej sérii), ale stále sa mi to páčilo a Joe bol možno ešte viac rozporuplný, než obvykle a dokonca to aj chvíľu vyzeralo, že si prešiel nejakým väčším charakterovým vývojom. Kvôli jeho paranoji som mal dokonca v jednej chvíli dojem, že mu skutočne ruplo v hlave a bude vystrájať ešte viac, než sme boli zvyknutí. Občas som sa síce mierne nudil, ale zhruba od šiesteho dielu už na nudu nebol čas, pretože sa každému všetko začalo vymykať z rúk, každých niekoľko minút pribúdali nové a nové zvraty a posledné zhruba tri diely boli už len vyložene prekombinovanou zlátaninou. Takže ma to pochopiteľne dosť bavilo a som zvedavý, s čím tvorcovia prídu v ďalšej sérii. ()

Súvisiace novinky

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

22.04.2021

Šéf Netflixu Ted Sarandos na nedávné konferenci potvrdil kromě rozpočtu, o kterém jsme informovali dříve, kdy se taky diváci mohou těšit na pokračování největších hitů streamovací služby. Druhá řada… (viac)

Reklama

Reklama