Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

14-ročný Terron Forte (Michael Rainey Jr.) hrá za miestny stredoškolský basketbalový tím, hoci je len vo ôsmom ročníku. Jeho tím však nevyužíva jeho schopnosti a on stráca trpezlivosť. Terronov otec (Brian White) sa teda spojí s miestnym trénerom Gainesom (Josh Charles) z prípravnej školy NCAA a presvedčí ho, aby Terron hral za jeho tím. Nadšený Terron sa bez rozmýšľania pripojí k tímu a teší sa, že svojej vášni bude môcť venovať všetku svoju pozornosť a zároveň získa pomoc pri jeho poruche učenia. Terron však rýchlo zistí, že prekážkam sa nevyhne. (Arsenal83)

(viac)

Recenzie (3)

NifKor 

všetky recenzie používateľa

Příjemný basketballový film, který má sympatického hlavního hrdinu, sympatické a docela dobré herecké obsazení a docela někdy časem i zajímavým příběhem, který dokáže diváka zabavit. Film, který je podle mě nadprůměr. 3 hvězdy. 6/10 ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Monotónny príbeh o černochovi, čo vie hrať basket. Takých je viac, pokiaľ viem. A keďže ani nejde o skutočnú udalosť, tak rozmýšľam, prečo bol film natočený, keď ten príbeh je taký všedný. Ale nesie aj zaujímavú a pravdivú myšlienku, že môžeš mať talent, aký chceš, stále sa vo svete prachov stávaš len produktom. Korupcia a chamtivosť ovláda aj amatérske súťaže. ()

Reklama

Galéria (4)

Zaujímavosti (3)

  • Film mal vzniknúť pôvodne ako crowdfundingový projekt z roku 2011, ktorý však nie celkom uspel. V roku 2016 Netflix oznámil, že preberie financovanie filmu. (Arsenal83)
  • Basketbalové dresy vyrobila miestna spoločnosť Castle Rock Custom Vinyl. (Arsenal83)
  • Scény z basketbalových zápasov boli natočené na Denver South High School v Denveri, Colorado. Obdobie natáčania trvalo od 22. júla do 28. augusta 2016. (Arsenal83)

Reklama

Reklama