Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Claudia má finančné problémy a prežíva len vďaka podpore svojej babičky. Keď pani jedného dňa náhle zomrie, vymyslí plán, ako aj naďalej poberať jej dôchodok. Práve vtedy sa však do nej zamiluje nepodplatiteľný príslušník daňovej polície a na scéne sa objaví aj vdovec, ktorý po smrti svojej manželky túži konečne sa dať dohromady so svojou dávnou láskou - Claudiinou babičkou... (RTVS)

(viac)

Videá (8)

Trailer 1

Recenzie (25)

kolemjdouc 

všetky recenzie používateľa

já jsem se teda opět pobavila chytré přihrávky mezi herci- á se musím ještě teď smát když si na některé situce vzpomenu,kamera.Italové když se do toho obují tak je to jedna báseň .Potom vidíte ty rádoby veselé příhody z vesnického života v naší novodobé cinema a jeden by plakal.Jen herec který daboval De Luigiho to nějak nevystihl.Chvílemi jeho ponurému podání dabingu nebylo rozumět.Ostatní za jedna.Babča ve své krátké roli byla famózní.Já jsem se zkrátka nechala pobavit a ještě teď mám pocit spokojenosti. ()

vyfuk 

všetky recenzie používateľa

[FEBIOFEST] Něco, co mělo zaručit určitou zábavu. A kdybych přihlížel jenom k tomuto, asi bych byl spokojen. Ale já jsem starý hnidopich, takže se nedá divit, že budu mít kecy. Jednou z věcí obecně je to, že ani nevím jestli je to klasická záležitost pro italské komedie, ale ta teatrálnost byla jako prdel na hrnec. Nebo spíš v tomto případě pěst na oko. Divadelní hra, ne úplně dobře převedena do filmu. Jak to kdo vezme. Humor to obsahuje, to ano. Když pominete i to, že je to někdy až moc, tak z toho dostanete v celku hezký film. Ale ne asi dostatečně, abych byl plně spokojen. Ale asi to za to v podstatě stálo. ()

Reklama

solisoli 

všetky recenzie používateľa

Talianska špagety komédia, vhodná tak pre domáce paničky zabiť čas, keď sú u kaderníka a podobne. Kde sú tie krásne časy, keď divák prerehotal pri talianskej komédii minimálne tri štvrtiny filmu. Pri sledovaní tohto príbehu tak 1 minútu. Zbytok ironický postoj k humoru. Aj keď nápad nebol zlý, len slabá dramaturgia a slabo zahrané, zakopalo aj to málo z čoho sa dalo vyťažiť. Chcel by som počuť názor Vittorio De Sica, Sergia Martina, Felliniho, Viscontiho a podobne, na túto komédiu, alias Itália. ()

nonick1 

všetky recenzie používateľa

Italská taškařice o mrtvé babičce, nesmlouvavém šéfovi finanční policie a pohledné restaurátorce Claudii. Obzvláště zábavné jsou vynalézavé metody komanda z berňáku vůči daňovým dlužníkům ... Mimochodem, v pojetí našeho státu je každý plátce daně označen jako daňový dlužník - přestože na daních nic nedluží... ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Miriam Leone alebo Dáma v závoji či jednodielna Bianca v Mediciovcoch. A talianska komédia ako má byť. Neprehnané a pritom zábavné bez toho, aby to prekračovalo akékoľvek hranice vkusu, hoci o morbídnosť nie je núdza. Dobre sa to pozeralo, hoci v závere stráca na vtipnosti trocha dych a tak to žiaľ ostáva len na priemere. ()

Galéria (27)

Reklama

Reklama