Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bývalý policajt a špecialista na boj s priekupníkmi narkotík John Hatcher (Steven Seagal) je znechutený životom aj svojou prácou plnou brutality a smrti. Od jeho úmyslu skončiť s márnym zápasom proti zlu ho neodvráti ani jeho šéf ani pokusy priekupníkov vnútiť mladým dievčatám drogy. Vzapätí sa však zapletie do vojny gangov medzi jamajskými a kolumbijskými priekupníkmi a on aj jeho rodina sa stánú terčom útoku jamajských gangstrov pod vedením zločinca s prezývkou Krivá tvár (Basil Wallace). John sa musí rozhodnúť a výsledkom jeho rozhodnutia je boj... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (282)

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Klasika Stevena Seagala. Okrem pár výnimiek mi všetky Seagalove filmy tej doby splývajú v jeden mišmaš, pretože mi prídu skoro rovnaké. Vtedy ešte aspoň tie súboje ako-tak vyzerali a Steven nebol tak tlstý ako neskôr. Je tu plno súbojov nesmrteľného bývalého agenta. To sa tiež divím, že Steven nieje druhý Chuck Norris, pretože si nepamätám, že by niekedy dostal na hubu čo len raz. Ešte aj v Machete sa dokázal zabiť len sám. Inak je toto iba priemerne spracované, aj keď aj o súčasnom prekliatí ľudstva - drogách. ()

Seag 

všetky recenzie používateľa

Nikdy som nepochyboval o seagalových kvalitách hlavne čo sa týka biiek vo filme. V tomto snímku ma najviac nezaujali bitky (ktoré su mimochodom tiež skvelé) ale tá mysterioznosť a tajuplnosť. Po pozretí tohto filmu som nevedel zaspať a ked som isiel v noci na záchod tak som bol posratý že na mna vyskočí krivá tvár. Seagalov výkon (hlavne herecký) je velmi presvedčivý a pôsobí dôverihodne. Nemôže to biť nič iné ako 5*. P.S. Mini rola Danny Treja ma velmi príjemne prekvapila. ()

Reklama

novoten 

všetky recenzie používateľa

Mám zřetelně v paměti, že po prvním zhlédnutí, zhruba v sedmi osmi letech, jsem tenhle film chtěl vidět pořád. Další projekce po několikaleté pauze už ale dopadla strašně. Kdybych měl hodnotit jen podle posledního zhlédnutí, skončil bych u odpadu, díky nostalgii nakonec jen takhle. Víc si tenhle nudný a podivně akční film už dávno nezaslouží. ()

PROROK14 

všetky recenzie používateľa

Najlepší film so Seagalom čo som videl. Proste toto sa naozaj podarilo. Ako tam mlátil japončíkov na tom som sa zabával. Keď bol Seagal ešte mladý tak tie filmy vyzerali trochu inak ako tie čo točí dnes. Malo to hlavu a pätu aspoň. Viem že príbeh nie je originálny ale čo môže Pištovi sadnúť lepšie. U mňa 80% ()

ClintEastwood 

všetky recenzie používateľa

Doufám, že to nebyla trojčata. Černá bunda, černé sluneční brýle a černý Ford Mustang. Za Seagalem tady zůstává spoušť, jako za drsným Harrym a k Jamajčanům je podobně ohleduplný, jako Predátor, když řádil v Los Angeles. Desítky zlámaných končetin, stovky vystřelených kulek a spousty mrtvol v rytmu reggae. Mistr aikido tentokrát bojuje proti woodoo mafii (děsivý záporák Screwface) a stojí to skutečně zato. Seagalův přímý zásah do černého. A zde to platí opravdu doslova! Jeden z nejlepších akčňáků z 90. let s dusnou atmosférou. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (11)

  • Jméno Screwface je možné přeložit jako „křivá tvář“, což naráží na vzhled Screwface v tomto filmu. (Simex_)
  • Ve scéně, kdy je John Hatcher (Steven Seagal) v hudebním klubu na Jamajce, vystupuje právě jamajská hvězda reggae Jimmy Cliff. (korbitch22)
  • John Hatcher (Steven Seagal) nosí jako svou osobní zbraň samonabíjecí pistoli Federal Ordnance PSP-07" .45 ACP s mikrometrickým hledím. Pistole této značky byly drahé a vyznačovaly se přesným slícováním rámu, závěru a hlavně bez vůlí. (ČSFD)

Súvisiace novinky

Tekken rozkopne brány kin

Tekken rozkopne brány kin

27.12.2007

O filmové adaptaci úspěšné videoherní mlátičky japonské firmy Namco se mluví už několik let. Průtahy skončí 4. února 2008, kdy v Los Angeles padne první klapka. Scénář Alana McElroye se odehrává v… (viac)

Reklama

Reklama