Reklama

Reklama

Podfukárky

  • Česko Podfukářky (viac)
Trailer 4

Obsahy(1)

Svet je plný bohatých, skazených a sebaistých mužov. A presne takých milujú hrdinky komédie Podfukárky. Okúzľujúcej Angličanke Josephine (Anne Hathaway) a trošku neohrabanej Američanke Penny (Rebel Wilson) totiž nejde o lásku, ale len a len o peniaze... veľa peňazí. Tieto dve podvodníčky sú jasným dôkazom, že ženské pokolenie netreba podceňovať v nijakom povolaní. Dokonalá profesionálka sa po náhodnom stretnutí vo vlaku podujme zasvätiť nadšenú amatérku do tajov zvádzania a okrádania mužov. S vypätím všetkých síl a po sérii neuveriteľných zážitkov sa Josephine podarí z Penny vykresať kolegyňu na úrovni, síce trošku nekonvenčnú, ale zato s obrovským potenciálom. A zrazu sa zo žiačky stáva vážna konkurentka. Ktorá z nich bude nakoniec úspešnejšia? (Forum Film SK)

(viac)

Videá (3)

Trailer 4

Recenzie (203)

marhoul 

všetky recenzie používateľa

Slabé je to i na letní lehkou komedii. Přičemž Anne a Rebel vůbec nebyly špatné. Však když je blbý scénář, tak je po filmu. Člověk se pousmál tak dvakrát, víceméně vtipu, který si tam někde sám našel (a určitě to nebylo během ultrastupidní akce Pán prstenů, kde si to režisér zřejmě maloval), prostředí bylo nádherné, Anne to také seklo, přestože je vychrtlá jako Audrey Hepburn, ale celkově to za vstupenku do kina nestálo. ()

blackJag 

všetky recenzie používateľa

"FAŠOUNSKEJ GLUME, MUSÍŠ MLUVIT TROCHU ZŘETELNĚJC." Nebojím se přiznat, že jsem se bavil... Žel, tak v první hodině (nasmál jsem se hodně a po chuti). Závěrečná část moc nevyšla a předchozí stopáž kope nesportovně do koulí a nechává v křeči svíjet na podlaze. Škoda, přesto minimálně 2/3 kvituji. 65% ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $21miliónovTržby USA $35,417,038Tržby Celosvetovo $95,017,038Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,181,185Tržby za predaj DVD v USA $1,226,966║ Na prvý pohľad ďalšia trápna americká komédia o zlodejkách. Našťastie tu je ale praštená bombička Rebel Wilson, ktorá sa ani moc nemusí snažiť aby zabávala, u nej ten prízemný humor proste sedí a k tomu okatá Anne Hathaway. Na nich to proste celé stojí, ich vzájomný súboj a praštené dobieranie pobaví. Zaškrípe to až záverom keď sa karty vykladajú na stôl, tam sa to moc neustálo, ináč v pohode. /videl v kine: 55%/ ()

elanius 

všetky recenzie používateľa

(19/2022) / No (asi) aj takéto filmy musia vznikať. Zo začiatku som si nebol istý, či to vôbec zvládnem do konca, ono sa to ale tak dáko rozbehlo a musím uznať, že niektoré vtípky boli celkom vydarené. Aj Anne s Rebel Wilson to celkom sadlo, to taký nesúrodý párik až to bolo vlastne funny. Super, že filmík ledva presiahne hoďku a pol, všetko navyše by už bolo trápenie. (5/10) ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Od začiatku sa to tvári ako nenáročná letná komédia, ktorá vlastne aj je. Dalo by sa určite polemizovať o vtipnosti jednotlivých hlášok a scén, ale vo výsledku možno počin s celkom čistým svedomím zaradiť do kategórie "neurazí, nenadchne" a pravdepodobne sa rýchlo vytratí z pamäte. Ak ste fanúšikmi pomerne prvoplánového humoru a chcete si pri filme hlavne oddýchnuť, mohli by sa vám Podfukárky páčiť. Čo mi prišlo veľmi podarené, boli úvodné titulky. Graficky jednoduché a (možno preto) efektné. Ale je trochu škoda, že keď sa na ne divák pozorne sústredí, vlastne mu prezradia nutnú časť deja. Ani herecky nejde o nič výnimočné. Rebel Wilson sa asi tohto typu rolí ľahko nezbaví. Anne Hathaway ničím neprekvapí, tí, čo ju milujú, tak ju budú milovať aj tu, ak ste ju nemali radi doteraz, tak tento film vám názor k lepšiemu zrejme nezmení. ()

Galéria (49)

Zaujímavosti (11)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě filmová scéna. (Rominator)
  • V úvodnej scéne má prvá "obeť" na aute poznávaciu značku Baller, čo je slangový výraz pre bohatého a úspešného človeka. (m.a.t.o.)
  • Beaumont-sur-Mer (doslova Krásny kopec pri mori) je fiktívne mesto pomenované podľa známeho Beaulieu-sur-Mer (doslova Krásne miesto pri mori), ktoré sa nachádza na Francúzskej riviére. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené