Reklama

Reklama

Odobrať z priateľov 2

  • Česko Odebrat z přátel: Dark web (viac)
Trailer 1

Keď si Matias (Colin Woodell) prinesie domov cudzí notebook nájdený v počítačovej kaviarni, študuje dáta jeho predchádzajúceho majiteľa. A nie sú to hocijaké dáta. Tučný bitcoinový účet a prístup do hlbín Dark Webu sú len začiatok. Už čoskoro spoznáva prepletenú sieť hackerov, ktorí obchodujú s bielym mäsom. Zábava sa skončí, keď Matiasa odhalí pôvodný majiteľ notebooku, desivý počítačový zločinec Charon IV. (Douglas Tait) a rozhodne sa získať svoje cenné dáta späť. Hra sa začína, keď večer Matias skypuje s priateľmi. Charon IV. naďalej požaduje späť svoj laptop, inak zabije Matiasovu nepočujúcu priateľku Amayu (Stephanie Noguerasová). No nielen ju, v ohrození sú všetci Matiasovi priatelia pripojení na Skype - Damon (Andrew Lees), A.J. (Connor Del Rio), Lexx (Savira Windyaniová), Serena (Rebecca Rittenhouseová) aj Nari (Betty Gabrielová). Ich nočné rozhovory a zábava cez počítače budú mať ďalekosiahlejšie dôsledky, než si Matias a jeho priatelia dokážu predstaviť. Matias netuší, do akej nebezpečnej hry všetkých kamarátov nechtiac zapojil. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (110)

TheEvilTwin 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle byl jednoznačně nejlepší a nejnapínavější thriller/horor, který jsem za dlouhou dobu viděl. Po asi 20minutách filmu to pekelně jede, až do konce jsem nedokazal odtrhnout oči a úplně šíleně mě to vtáhlo. Dost ohrané téma dark webu zpracováno tak skvěle, ze to jinak než 5* nejde. Psycho film, na tohle budu dlouho vzpomínat, jeden z nejlepších filmů, co jsem kdy viděl!! ()

blackkocour 

všetky recenzie používateľa

Joo, něco podobného zažíváme každý týden na online-výuce. Nuže dobrá, druhá hodina záhy odzvonila, a našich mladých hrdinů bude neúprostný hack znovu terorizovat! Já jsem fakt nenáročný čurák, který i ze špatnýho hororu udělá ověnčené oscarové dílko. A lhal bych, kdybych řekl že se mi minulý díl trochu nelíbil. Nebyla to sice žádná vrchní stolice a žádná včelí královna v hororovém úlu, ale nemůže zapřít tu režisérskou vynálezavost. Tenhle díl mi dokonce příjde více realističtější než ten minulý. Místo hnusnýho pšouka který za sebou nechal ten středoškolský tlustoprd, tu zas přišel polský hacker Lucas. Té strašidelné IT duchařiny tu byla asi stejně, jakou já mám procentoalnější šanci, že se po dvou čokapiků a jednoho cheeseburgeru nezeru jak drak na hajzlu. A podle mých výpočtů, to je 1:200 000.. takže ano, malá. Jediné, co mě zaujalo, a taky proč jsem se na tento divnokalkul podíval, jako mladý voyeur na seschlou bábu od rakevního poklopu, byl Dark Web. Temný web je věru zajimavé a nevyčerpatelné téma na horor. Mohlo se z toho vytěžit mnoho diamantů, a ne jen smradlavé a hnědé uhlí. Nezajimavé obsazení v nesympatické mládeže z toho udělala jen horší pokračování, už tak podprůměrného hororu. Vtáhne se to jako moje ranní sračka po třech šálkách kávy. Už prosím, ne. #odpadnisklizen [2020] ()

Reklama

Sunny.69 

všetky recenzie používateľa

Hodně zvláštním způsobem natočený film. Prvních pár minut mi trvalo si na to zvyknout, ale potom. Wow. Když jsem si začala říkat "Tak co se bude dít?" najednou to začalo gradovat, napětí stoupat, úzkost vyletěla na maximum. Za mě skvělý film, který všem doporučuju. Nenechte se ze startu odradit formátem, protože tomu přijdete na chuť a fakt to stojí za to. ()

BlackHood 

všetky recenzie používateľa

Tenhle typ filmů mě strašně baví. Nevím, co očekávali ti, co tomu dali odpad! Tenhle film je nemožné přeložit do češtiny tak, aby si ho neanglicky mluvící divák mohl užít, možná proto tolik odpadů. Je tam tolik konverzací, ať už psaných, nebo mluvených zároveň, že někdy nevíte, kde se dříve podívat. Příběh je hodně dobrý, nechybí dobré zvraty, nevím, proč je tady tak podhodnocován. A Unfriended: Dark Web má dokonce dva konce :) (https://movieweb.com/unfriended-dark-web-2-alternate-endings/) ()

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Keď pominiem konšpirátorského, megatrápneho duševného mrzáka, najhoršie mi z toho vychádzajú tie dve lesbičky. Zaprvé “bam bam” scéna s prsteňom, zadruhé pokus tej blondíny zahrať to “I’m from Malibu...” atď. Presne viem, o čo sa pokúšala, nevyšlo to. Strašne sa za nich už niekoľko dní hanbím. Horor je to slabý, no úvodných 40 minút, keď nám chcú ukázať, aká sú oni strašne cool zohraná partia starých kamošov, to bolo až nedôstojné. Takú bandu trapákov som dlho nevidel. ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (5)

  • V závěrečné scéně, kdy se kamera pomalu oddaluje od velké obrazovky s živým přenosem „Game Night“, je v postranním chatu možné zahlédnout českou větu: „Děkuji za hru.“ (martanius)
  • Celosvětová premiéra proběhla 9. března 2018 na filmovém festivalu South by Southwest v USA. (ČSFD)

Reklama

Reklama