Reklama

Reklama

Heavy Trip

  • Česko Heavy Trip (viac)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Dvadsaťpäťročný Turo trčí v zapadnutej dedinke na severe Fínska. Jediným svetlým bodom v jeho živote je amatérska metalová kapela Impaled Rektum, v ktorej zastáva post speváka. On a jeho kamaráti už 12 rokov skúšajú, ale dosiaľ neodohrali ani jeden koncert. Potom ich však prekvapí nečakaná návšteva z Nórska – organizátor jedného z najbrutálnejších metalových festivalov Northern Damnation. Chlapci si uvedomia, že je to situácia „teraz alebo nikdy“. Členovia kapely, ktorá sa po pokašľanom zahrievacom koncerte rozpadne, sa dávajú znova dohromady. Ukradnú dodávku, mŕtvolu v rakve z miestneho cintorína, nového bubeníka z liečebne pre duševne chorých a utečú do Nórska. Zatiaľ čo utekajú pred fínskou políciou, musia čeliť nórskej armáde a ich neslávne známej jednotke Delta, aby sa dostali na svoj prvý skutočný koncert. (Film Europe)

(viac)

Videá (4)

Trailer 2

Recenzie (262)

Forsberg11 

všetky recenzie používateľa

Bohemian Rhapsody po fínsky, alebo grindcorovo death metalový špeciál pre všetkých skutočných fanúšikov oceľovo tvrdej hudby. Fíni týmto filmom u mňa jednoznačne zabodovali, vytvorili komédiu, ktorá ma bavila od začiatku do konca... s perfektným castingom, situačným humorom a množstvom gagov. Tak dobre som sa pri filme už dávno nezasmial. Obrovské filmové potešenie a naviac s kurevsky dobrým soundtracom. Symphonic post-apocalyptic reindeer-grinding - christ-abusing extréme war pagan Fennoscandy metal forever... 80 %!! ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet EUR3milióny ($4milióny)Tržby USA $10,153Tržby Celosvetovo $22,000▐ Tak konečne poriadnu účelová bžunda, iná haluška a to ešte aj z fínska, takže nie sú len majstri na ľade ale aj na pódiu burácajúceho metálu. Neboja sa extrému, zájdu aj za premisu ale všetko to tu sedí, má miesto, sype to, kade tade padá, proste každú chvíľu to niečo trefné utrúsi a pobaví, Heavy metal zostava ako vyšitá. /90%/ ()

Reklama

Renfield 

všetky recenzie používateľa

Symphonic Postapocalyptic Reindeer-Grinding Christ-Abusing Extreme War Pagan Fennoscandian Metal! A to v té nejvíc True podobě! Například takové oficiální focení kapely! Nic nemůže být víc True! Jasný, několik tichých míst tam je, také platí to, že čím blíže závěru, tím šílenější děj, ale proč ne? Vždyť ono to k tomuto jedinečnému filmu neskutečně sedne. Humor je výborný, obzvlášť ten metalový a řádně černý. Impaled Rektum jsou sympaťáci, kteří navíc mají štěstí na jedinečné bubeníky. První by snad zastínil i Ethana Hunta a ten druhý? Ten je tak trochu cvok, hold klasický Laponec... naštěstí muzikoterapie dělá divy! 80% ()

zette 

všetky recenzie používateľa

Jsem presvedceny o tom, ze kdyby z filmu zmizely vsechny napisy a jmena, netrvalo by dlouho, abych poznal, ze se jedna o finsky snimek. Ve filmu je cela rada finskych obyceju. Je zde dostatek zajimavych a vtipnych momentu. Ja ale na takove blaznive komedie nikdy moc nebyl, abych dal lepsi hodnoceni. I kdyz si to mozna zaslouzi... ()

angel74 

všetky recenzie používateľa

„Lepší pořádná sračka než věčná zácpa.” - Úvodní citace vystihuje mnohé... Takhle dobrou hudební komedii jsem snad nikdy neviděla. Vzhledem k tomu, že její tvůrci pocházejí z Finska, musela být zákonitě o vlasatých metalistech. Přiznávám se bez mučení, že jsem se fakt nasmála, i když občas to až zavánělo trapností. Pokud se ovšem zaměřím na ty nejlepší vtípky, tak jsem se úplně odrovnala třeba při focení promo fotky pomocí policejního radaru. Nebo kupříkladu zpěvákovo zvracení na pódiu byla taky dobrá vychytávka. Naprostou samozřejmostí pak zůstává hodně výživný soundtrack. (80%) ()

Galéria (51)

Zaujímavosti (7)

  • Turo (Johannes Holopainen), zpěvák kapely Impaled Rektum, nosí většinu filmu tričko Cannibal Corpse, což je název americké death metálové kapely, která vznikla v roce 1988. (pornogrind)
  • Na náhrobnej doske zosnulého bubeníka Jynkkyho (Antti Heikkinen) je napísaný neexistujúci dátum jeho úmrtia – 31.6.2016. (duridr)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené