Reklama

Reklama

Heavy Trip

  • Česko Heavy Trip (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Dvadsaťpäťročný Turo trčí v zapadnutej dedinke na severe Fínska. Jediným svetlým bodom v jeho živote je amatérska metalová kapela Impaled Rektum, v ktorej zastáva post speváka. On a jeho kamaráti už 12 rokov skúšajú, ale dosiaľ neodohrali ani jeden koncert. Potom ich však prekvapí nečakaná návšteva z Nórska – organizátor jedného z najbrutálnejších metalových festivalov Northern Damnation. Chlapci si uvedomia, že je to situácia „teraz alebo nikdy“. Členovia kapely, ktorá sa po pokašľanom zahrievacom koncerte rozpadne, sa dávajú znova dohromady. Ukradnú dodávku, mŕtvolu v rakve z miestneho cintorína, nového bubeníka z liečebne pre duševne chorých a utečú do Nórska. Zatiaľ čo utekajú pred fínskou políciou, musia čeliť nórskej armáde a ich neslávne známej jednotke Delta, aby sa dostali na svoj prvý skutočný koncert. (Film Europe)

(viac)

Videá (4)

Trailer 2

Recenzie (262)

Bigrambo 

všetky recenzie používateľa

Brutální Symphonic Postapocalyptic Reindeer-Grinding Christ-Abusing Extreme War Pagan Fennoscandic Metalový nářez! Že jsou seveřani úleťáci, to jsem věděl, ale každým dalším filmem mě nepřestávají překvapovat. Já se skvěle bavil a také uši si přišli na své. \m/ (>_<) \m/ Impaled Rektum rulezz \m/ (>_<) \m/ ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Tento metalový náklad z Fínska ma úprimne pobavil. Už len tie postavy a ich charaktery boli sami o sebe zábavné, a keď sa to potom dalo do tohto nápaditého príbehu s príslušným svojským humorom, tak z toho bola skvelá kombinácia! Film mal v sebe množstvo vtipných okamihov, scén a hlášok. Úplne TOP scéna bolo, keď sa im zasekla tá rezačka na soby a vznikol z toho skvelý metalový riff, aký nemal vo svete obdobu :D Len škoda toho miestami až príliš nevkusného a zvratkového "humoru" (to si veru mohli odpustiť). Ale inak super komédia, bavil som sa! 4* ()

Reklama

JimmyII 

všetky recenzie používateľa

Miluju finské filmy pro jejich podivnost a absurdní humor. A tady jsem oboje dostal vrchovatě, na crazy notu a s “symphonic post-apocalyptic reindeer-grinding Christ-abusing extreme war pagan fennoscandian metalem” k tomu (což je plus!). Kolem a kolem ale sympatické postavy, skvělý námět a vtipy, herecky přesné (Pasi!). Jen možná škoda, že prvních 60 minut z 90 je vlastně expozice a to, na co jsem čekal, je pak až moc uspěchané. ()

Goldbeater 

všetky recenzie používateľa

Fajn metalová oddychovka o vesnických lůzrech, kteří by to rádi někam dotáhli, ale úplně si neví rady jak na to. Lehký humor, pohodová atmosféra, pozitivní náboj, pár velmi dobrých nápadů (focení promo fotky pomocí policejního radaru). Asi bych u tohoto filmu nepřeháněl s nějakými superlativy, ale bavilo mě to a rychle to uteklo. ()

Zombi 

všetky recenzie používateľa

Slabší 4 hvězdy. Finové mají metal v krvi a když ho chtějí hrát, tak ho prostě hrajou až za hrob. Taková prkotina jako jedna jediná nazkoušená skladba a vystoupení na velkém fesťáku je nemůže zastavit. Sympatická komedie s mým oblíbeným hudebním žánrem, a nemyslím konkrétně postapokalyptický, stanistický, sobydrtící, extrémně pohanský, fenoskandinávský metal :-) ()

Galéria (51)

Zaujímavosti (7)

  • Na náhrobnej doske zosnulého bubeníka Jynkkyho (Antti Heikkinen) je napísaný neexistujúci dátum jeho úmrtia – 31.6.2016. (duridr)
  • V originálním (finském) znění postavy mluví oulským dialektem. (Facillitant)

Reklama

Reklama