Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Andrew Hathaway (Joseph Millson), agent britskej tajnej služby MI6, bol práve odhalený a mučí ho Doyle (Jonathan Mellor), poskok veľkého drogového obchodníka Dena Donovana (Vincent Regan). O tri roky neskôr je to práve Hathaway, kto v pozícii riadiaceho dôstojníka MI6 rozbieha operáciu proti Donovanovi. Narkobarón v súčasnosti neprežíva šťastné obdobie. Práve sa dozvedel, že jeho žena Vicky (Susannah Allmanová) utiekla s účtovníkom a z jeho luxusnej bahamskej vily mu ukradli všetky peniaze. Je to nemilá komplikácia, pretože Donovan sa práve chystal zaplatiť svojmu obchodnému partnerovi, kolumbijskému narkobarónovi Carlosovi Rodriquezovi (Enrique Arce) za dodávku drog. Všetko sa skomplikuje ešte viac, keď Donovan zistí, že jeho pätnásťročná dcéra Zoe (Lauren Coeová) je závislá od drog, ktoré on sám predáva. Donovan začne ihneď konať… (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (6)

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Angláni strašne radi točia filmy o drogách. A strašne radi to prekombinujú, daju veľa postáv, fízlov, zvraty a všetky tieto hovná. Dobre, len čím dlhšie som to pozeral, tým viac mi bolo jedno, čo sa s postavami bude diať, kam sa to bude uberať a kto koho nakoniec zapáli. Príliš prekombinované a sterilne podané. 2 z 5 ()

GeusX 

všetky recenzie používateľa

Roztahaný film se superpadouchem, který působí jako "myši snězte si mne". Celkově to ani průměru nedosahuje. ()

Reklama

kolemjdouc 

všetky recenzie používateľa

za mě naprostá katastrofa.Výběr herců,režie a též scénář.Zazdil to český uhuhlaný dabing -  klasicky se ztrácející v doprovodné hudbě a v hluku.Docela jsem se těšila protože Britové krimi umí ale tohle spadlo do USA klišé!Za tím si stojím.Scény s "kouřením"mohli minimalizovat anebo vůbec netočit.Praštěná dcera  a kapří pohled fotra..... ()

Galéria (11)

Reklama

Reklama