Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Štvoricu dlhoročných kamarátok spája okrem pevného priateľstva spoločná záľuba v knihách. Pravidelne sa schádzajú v svojom dámskom knižnom klube. Jedného dňa sa začítajú do erotického románu Päťdesiat odtieňov sivej. Táto voľba sa ukáže viac ako len inšpiratívna… Diane (Diane Keaton) totiž nedávno ovdovela po 40 ročnom manželstve. Vivian (Jane Fonda) si užíva spoločnosť mužov, ale záväzkom sa dôsledne vyhýba. Sharon (Candice Bergen) sa i po desaťročiach stále snaží spamätať z rozvodu. A manželstvo Carol (Mary Stenburgen) po 35 rokoch speje neodvratne ku koncu. Vášnivý a živočíšni svet pána Graya doslova obráti ich unavené životy hore nohami. V dámach sa opäť naplno rozhorí túžba po romantike a dobrodružstve. Nová kapitola je nielen v knihách vždy tá najlepšia… (Magic Box)

(viac)

Videá (5)

Trailer 3

Recenzie (147)

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $10miliónovTržby USA $68,566,296Tržby Celosvetovo $94,849,000Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Až nečakane pikantné, či perverzné na to že tu máme klub dôchodkín a hlavný chod sú ich odtieňové pochody erotických fantázii. Miestami to má celkom dobru šťavu a stále šikovnú skoro nestárnúcu žabu Jane Fondovú. /60%/ ()

herr_carter 

všetky recenzie používateľa

Přítomné babky Vám názorně ukáží, že ani v pokročilém věku není problém si geriatricky zadovádět. Je to ale film vtipný (někdy i vtipný například díky tomu, že Jane Fonda není schopná po svých asi 345434 plastických operacích mnohdy ani otočit hlavu, ale celá se otočit může). Jednou za čas mě ale baví sledovat film o ničem, kde se sejde plejáda hereckých es a tady jich je opravdu nespočet - ale funguje to.....................moje hodnocení = 6 z 10. ()

Reklama

JosefTomas 

všetky recenzie používateľa

Hodně standardní komedie a vlastně dost pustá. Řeklo by se klasická výplň v televizi v osm večer, či v repríze druhý den při žehlení (prý). O to větší zklamání je, že v tom hraje tolik hereckých es v čele s Dianou Keaton, Jane Fonda, Mary Steenburgen nebo Andy Garcia, které ale nakonec řeší jen sex a to ještě z knížky, jejíž autorka sex viděla maximálně v pornu. (Vážně se musí v dámském knižním klubu řešit 50 odstínů šedi?). Nechápu, co na tom může člověka bavit, když ani hlášky nejsou vůbec vtipné, ale co už, cílovka nejsem, tudíž mi to může být jedno. ()

suzanne1997 

všetky recenzie používateľa

Tak tomuhle říkám komedie. :D I když se zde prolínaly čtyři příběhy, každý jiný a něčím specifický, byl tento film opravdu povedený. Líbilo se mi, jak tvůrci dokázali využít motiv padesáti odstínů, i když to o nich až tak úplně nebylo. Ale copak jste nečetli tu knihu? Je to o láce, o kompromisu a o schopnosti se změnit, přizpůsobit se. Každá z členek klubu začala úplně jinde a kde skončily? Přesně tam, kde měly! Nejde napsat, co se mi nelíbilo, asi proto, že nic takového nebylo. Všechno do sebe zapadalo, dokonce i sám život. Film rozhodně doporučuji, určitě se u něj alespoň jednou zasmějete. ()

Primavera 

všetky recenzie používateľa

Film mi pripadal ako dohodnutá reklama na Päťdesiat odtieňov sračky aj vzhľadom na upadajúci záujem o nich. No ale aby táto kniha inšpirovala zrelé ženy s nadhľadom, tak to je sila! Tomu uverím až po lobotomii. Z hereckého obsadenia bola najlepšia Jane Fonda, osemdesiatnička a pritom super vyzerajúca ženská, Diane Keaton pri nej totálna chudera, navyše tie handry, čo musela nosiť, z nej robili ženu s image socky s čučom v ruke, takže príbeh o tom, ako sa do nej zamiloval pilot lietadla, bol taký neuveriteľný ako že politici prestanú kradnúť. Do toho úžasné monológy hrdiniek typu - Coelho sa predvádza, tak to bol masaker na moju citlivú dušu. Bože, keby nebolo tej Jane, ktorá je taká sexi aj v tom hroznom veku a tak dobre hrá, tak nedám ani tie dve hviezdy. ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (13)

  • Candice Bergen hrala váženú právničku v súdnom procese v Bostonské zločiny (od r. 2004), kde spomenula, že možno raz chce byť federálnou sudkyňou práve takou, akou je Bergenovej postava v tomto filme. (Arsenal83)
  • Klub, do ktorého Sharon (Candice Bergen) chodí na stretnutie s Derekom, sa volá „Tomgeorge“. Dvaja muži, s ktorými je Sharon vo filme zapletená, sa volajú Tom a George. (Arsenal83)

Súvisiace novinky

Startuje BEST FILM FEST

Startuje BEST FILM FEST

11.07.2018

Pražská kina Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádají od 12. do 18. července BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé poloviny roku 2018. Kina v době léta potěší… (viac)

Reklama

Reklama