Reklama

Reklama

Noc hrôzy

  • Česko Vlci za dveřmi (viac)
Trailer 1

Sharon (Katie Cassidy), Jay (Miles Fisher), Wojciech (Adam Campbell) a Abigail (Elizabeth Henstridge) sa v hollywoodskej reštaurácii lúčia s kamarátkou, ktorá odchádza do Bostonu, potom sa presunú do Sharoninho domu, kde pokračujú v zábave. U správcu Williama (Spencer Daniels), ktorý býva v domčeku pre hostí, sa na krátku chvíľu zastavil kamarát Steven (Lucas Adams). Pri odchode je pri bráne napadnutý a zavraždený. Nič netušiaci Wojciech ide von na cigaretu, tam ho neznámy útočník pobodá a polomŕtveho odtiahne do kúpeľne. Jaya, ktorý zaspal pri televízore, objavia dievčatá zavraždeného. Obe ženy prepadnú panike, Sharon sa schová v kúpeľni, kde nájde ešte živého Wojciecha. Abigail sa podarí utiecť von. Jeden z vrahov ju však odtiahne späť do domu. Dievča sa znova pokúsi utiecť aj so zraneným Wojciechom, ten je krátko nato vrahmi ubodaný. Sharon je niekde v dome. Zranenej Abigail sa znovu podarí utiecť, na ulici stopne prechádzajúce auto... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (57)

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

V lete roku 1969 sa Sharon (Katie Cassidy) vyberie do svojho letného sídla, aby sa tu zabavila s blízkymi. Ešte pred začiatkom zábavy ich však prekvapí skupina neznámych útočníkov, ktorí sa snažia dostať do domu a zbrane v ich náručí ukazujú, že rozhodne neprišli s dobrými úmyslami. - Tematika velmi blízka hororovému fanúšikovi. Pýtate sa prečo? No pretože Roman Polanski si v tom čase užíval slávu, ktorú mu priniesol horor Rosemary's Baby, ktorý ho mimochodom dostal aj na Oscary, a v tom dostal správu o tom, že jeho maželka bola brutálne zavraždená Mansonovým kultom. A ako túto tematiku využil môj oblúbený kameraman John R. Leonetti? V podstate celkom dobre. Drží sa prípadu celkom detailne, takže nálepka o skutočných udalostiach nebola tentokrát použitá len kvôli marketingu. Celý príbeh sa odohráva v noci, takže atmosféra funguje ideálne, a to idylické umiestnenie domu v Los Angeles ešte zvýrazňuje tú brutalitu vrážd. Technicky je to zvládnuté špičkovo, ale na to si samozrejme režisér dohliadol, keďže sám má na svojom konte najlepšie moderné horory ako Dead Silence, Insidious alebo The Conjuring. Má to aj viacero nedostatkov, ktorými sú pomalé tempo a slabé dialógy, rovnako ako takmer žiadna krv a gore. Najviac ma však mrzí to, že záporáci dostali tak málo priestoru, pretože napríklad taký Tex Watson, ktorý celú akciu viedol, bol absolútne neludské zviera. Inak je to vydarený horor, ktorým režisér skrátil čakanie na svoj ambicióznejší projekt Wish Upon. Každému odporúčam po dopozeraní si prečítať niečo o tom, čo sa počas osudovej noci stalo a pozrieť si fotky, pretože sú extrémne brutálne, ako napríklad táto: http://i61.tinypic.com/6ss3gn.jpg. + herec z Final Destination 5 + herec z Annabelle ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Po vizuálnej stránke, viac než solídna Leonetti-ho ruka, ktorý celkom slušne pracuje s atmosférou. Námet je samozrejme viac krát znásilnený, ako susedova mačka pouličným kocúrom, no na "Wolves at the Door" sa zle rozhodne nepozerá. Jedinou a závažnou výtkou sa tak v mojich očiach stáva nedostatočná prezentácie gore a skrátka všetkého čo s daným žánrom súvisí. "Home Invasion" nemôže šliapať na pol plynu. Toto kurva nie je nejaká Kia Hybrid. No oko prižmúrim a tu tretiu z milosti nakoniec udelím (čomu jednoznačne dopomohla krátka stopáž a úplný úplný záver) ... - 52,5 % ()

Reklama

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Film „Wolves at the Door“ ukazuje na tragickou událost, která jen odhaluje, jak se lidé snadno dokáží zfanatizovat a čeho jsou v takovou chvíli schopni. Fanatismus je jedno z nejnebezpečnějších chování člověka, a je jedno, jestli se nechá zfanatizovat jedinec, či větší skupina. Ty následky bývají tragické, liší se v kvantitě. Tohle ale snímek „Wolves at the Door“ nijak zásadně nerozvíjí. ()

silentname odpad!

všetky recenzie používateľa

Ja neviem. Nie je toto miesto, kde by som si povedal, že dobrý kameraman nemusí nutne znamenať, že sa z človeka stane rovno aj dobrý režisér? Nebudem odoberať Leonettimu ambície k tomu, že by chcel byť filmovým režisérom, no reálne mám pocit, že rovnako ako v roku 2014 s "Annabelle" sa jeho spolupráca so scenáristom Garym Daubermanom nevyplatila. Prečo? Pretože tento scenár absolútne nedokážu zachrániť relatívne obstojne spracované sety alebo jedno-dve miesta s troškou atmosféry. Pretože zvyšok filmu je podľa mňa absolútna urážka hororového žánra a rovnako aj príbehu podľa skutočnej udalosti. Keby neviem, že je to podľa skutočnej udalosti, a že tu mali vystupovať skutočné osoby, tak mi to reálne ani nenapadne. Pretože všetko bolo spracované ako klišé. S veľkou dávkou falošných ľakačiek, slabých momentiek, otravných dialógov a vedeli sme presne ako budú jednotlivé scénky nasledovať a ako to celé dopadne. A najhoršie na tom je, že nepochopíme z filmu absolútne nič. Mohla by to byť úplne normálna vyvražďovačka ako v akomkoľvek inom filme. Nebolo tu nič, čo by bolo pre mňa originálne, alebo minimálne zaujímavé. To je to najhoršie. Malo by to byť aspoň zaujímavé. Toto je film, podľa skutočnej udalosti. Vystupujú v ňom sfanatizovaní ľudia, ktorí skutočne tieto činy spáchali. Lenže v realite by som mohol povedať, že sú to proste len nemí zabijaci, z ktorých reakcií nechápem absolútne ničomu. A až zo záverečných 2-och minút pochopím, že sú to fanatici a nie len nejaké dospelé detičky, ktoré sa nejakým spôsobom v 69-tom dostali ku kópii filmu "The Purge". Lebo z podania tohto filmu to mohli byť aj nejakí ľudia, ktorí si povedali, že dokážu, že aj rozprávky môžu byť nebezpečné pre výchovu. A okrem toho tá idiotská "Little Red Hood" skladba, ktorá to musí ešte spraviť aj tak očividne... všetko je na tomto filme zle. Podľa mňa je to hororová tragédia. Nie preto, že by sme tu mali len zlý film. Možno by som mu dokázal odpustiť niektoré veci, keby to nebolo podľa skutočnej udalosti. Podľa udalosti, ktorú by som si chcel pozrieť spracovanú lepšie. Aby som mohol viac poznať udalosti ohľadom tejto rodiny a aj ohľadom zosnulých. Tento film to neprinesie, a neviem ako by sa na to dívali obete, keby ešte žili a mali možnosť vidieť tento odpad. Verím, že niektoré pocity by určite zdieľali so mnou. Hodnotenie: F ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

hnusny film o tom, ako rodina okolo toho hajzla Mansona /samotny Carls Manson/ sa vrazdenia neucastnil/ vyvrazdila skupinu nevinnych ludi. Tlupa kamaratov sa mala stretnut a pokecat si, a akcie sa mal zucastnit aj legendarny StevoMekKralovna, ale zaplat Hatsepsovet neprisiel. No a zacalo krviprelievanie, neusetrili ani zensku tehotnu s dietatom. zabili aj ju aj dieta. Rok 2016 : akysi kameraman John R. leonetti natocil zevraj horor Annabelle a rozhodol sa sfilmovat latku. Vrahovia este tale ziju, film je neskutocne mrazivy a brutalny, ale R. Leonetti nie je moc dobry reziser, obcas rezia drhne : 60 % ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (3)

  • Film je natočený podľa skutočných udalostí, ktoré sa stali v Los Angeles roku 1969, kedy bola brutálne zavraždená jedna z vtedajších najkrajších hollywoodskych herečiek - Sharon Tate, ktorá bola v dobe svojej smrti vo vysokom štádiu tehotenstva, a to až v 8 a pol mesiaci. (westerns)
  • Natáčanie trvalo od polovice mája do konca júna v Los Angeles v roku 2015. (westerns)
  • Skutočný vrah Charles Manson zomrel 19.11.2017 vo veku 83 rokov. (ČSFD)

Reklama

Reklama