Reklama

Reklama

Ztraceni ve vesmíru

(seriál)
  • USA Lost in Space
Trailer 2
USA, (2018–2021), 23 h 18 min (Minutáž: 39–66 min)

Hrajú:

Mina Sundwall, Molly Parker, Toby Stephens, Parker Posey, Maxwell Jenkins, Taylor Russell, Ignacio Serricchio, Amelia Burstyn, Raza Jaffrey, Ajay Friese (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(28)

Po nouzovém přistání na neznámé planetě se rodina Robinsonových navzdory všemu pouští do boje o přežití a šanci na útěk. Kolem ale číhá plno nebezpečí. (Netflix)

Videá (5)

Trailer 2

Recenzie (176)

topr harley 

všetky recenzie používateľa

Původní seriál jsem nikdy neviděl, jenom filmovou verzi z roku 1998 a ta se mi jako malému klukovi hodně líbila. A teď po těch letech můžu říct, že se mi hodně líbí i tato verze. Výborný seriál. Sice jsou v něm silné rodinné vazby a hodně se to řeší, což nemám rád, ale všechno ostatní je super. Efekty a kulisy jsou opravdu na skvělé, což je na scifi jedna z nejdůležitějších věcí. ()

Torpid 

všetky recenzie používateľa

Matt Sazama a Burk Sharpless se zaměřují na ryze komerční projekty určené pro náctileté. Mají za sebou tři velmi průměrné fantasy filmy a tento seriál kvalitou nevybočuje. Dobrodružné Sci-Fi, bez humoru, bez nadhledu s nevýraznými herci, s příběhem, který osloví spíš malé kluky než dospělé. Z 50% se řeší otravné rodinné hovnoty a z 50% je to dobrodružství, kterému jakoby napsal základní osnovu 10 letý kluk se zálibou v meteorologii a přírodních živlech, protože cca po každých 10 minutách je tady někdo vystaven mrazu, ohni, bouři a zase bouři a tak pořád dokola. Seriál opuštěn po 2 dílech. ()

Reklama

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Príjemné rodinné sci-fi, pri ktorom sa rozhodne nemôžete sťažovať, že sa nudíte, pretože tu sa takmer neustále niečo deje. Občas je toho až moc. Sympatická rodinka, ktorá sa stratila na ceste na vysnívanú planétu rieši jeden problém za druhým, niekedy aj 2-3 prúsery súčasne. OK, no po chvíli je jasné, že si dokážu poradiť úplne so všetkým a to je najväčší problém tohto seriálu. Je určený aj mladším divákom a keď mi niečo chýba tak temnejší tón, nečakané zvraty a nečakaná smrť, ktorá by vo vesmíre mala byť všadeprítomná. Inak nemám veľmi čo vytknúť, technicky na veľmi dobrej úrovni, fajn triky, dobré postavy, hudba...a zvlášť musím pochváliť mimozemšťanov, ktorí sa vydarili. S temnejším tónom by to bola radosť. Všetky 3 série kvalitatívne veľmi vyrovnané a na konci 3. série sme dorazili do cieľa, takže je otázne či 4. séria vznikne. Myslím, že skôr nie. Nenaťahoval by som to.  70%. ()

tron 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

„Sú to Robinsonovci. Je to rodina. Občas si lezú na nervy a každý z nich je iný. Ale keď dôjde na lámanie chleba, držia pokope.“ Prvá séria super. Skvelé postavy, nesmierne sympatickí (a typovo dokonale vybratí) herci so vzájomnou charizmatickou a vtipnou interakciou, výborná vizuálna stránka (výtvarne bohato stvárnené lode, kostýmy, planéty atď.) a rýchle, svižné, dynamické tempo. Jasné, náhod a nehôd, do ktorých sa Robinsonovci neustále dostávajú, bije do očí. Ale inak veľmi príjemné prekvapenie. Bohužiaľ, druhá séria (logicky) prišla o moment prekvapenia a, to hlavne, po stránke scenárov sa vybrala iným smerom, než aký by ma nejako extra zaujímal (zmenený robot, nekonečné zrady, mimozemská hrozba a Robinsonovci sa stali len členom obrovskej výpravy, čo je zle, lebo táto vydarená rodina najvýdatnejšie funguje osamote). Žiaľ, tretia séria dokázala, že potenciál seriálu bol naplnený, ak nie preplnený. Robinsonovci sa definitívne stali súčasťou veľkej skupiny vesmírnych moreplavcov, pričom niektoré kusy (rodičia) tu boli v podstate až zbytočné. Hrozné boli i scenáre, ktoré to tak (všetko) komplikovali, že už som fakt nemal chuť báť sa o život jednotlivých postáv, najmä keď mi bolo jasné, že v rodinnom seriáli sa „asi“ nestane, že by zomrelo dieťa alebo láskavý rodič. Takže resumé: prvá séria 4*, druhá hmmm a tretia ďakujeme, ale odíďte. Určite by som Robinsonovcov nechcel mať vo svojej blízkosti. Ráno vstanú a cestou zo spálne do kuchyne ich napadne svorka mimozemských robotov, popritom vytopia celý vesmírny koráb, potom do nich udrie blesk, Judy dostane infarkt, ale otec ju zachráni a následne koráb zožerie gigantický červ, ale našťastie uňho robot vyvolá prudké dávanie, ale po vyvracaní z jeho telesných štiav koráb pre zmenu má poškodený motor, našťastie... OK, toto nemá zmysel. Končím. ()

RedRose 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Originální seriál jsem neviděl, ale film se mi proti obecnému hodnocení opravdu líbil... Být to vysíláno na Disney Channelu tak to má rakerový úspěch... Od Netflixu jsem čekal trochu víc... Ano je to natočeno kvalitně a levné to určitě nebylo... Je to rodinná sci-fi zábava, ale i přesto, je to místy trochu moc pomalé, je tam i na rodinný seriál trochu moc hloupostí a dějová linka s Dr. Smith je vysloveně dementní!!! Jinak OK a protože "ztraceni ve vesmíru" jsou vlastně až po první sérii, tak jsem na tu druhou opravdu zvědavý... 1. série 59% ()

Galéria (711)

Zaujímavosti (6)

  • Alfa Centauri je trojhvězda a svou vzdáleností 4,37 světelného roku také nejbližší hvězdný systém od sluneční soustavy. Na obydlené planetě ze třetí série si můžeme všimnout domů z části postavených 3D tiskárnou. (DJMaroko)
  • V 33 minúte má Peny (Mina Sundwall) v rukách za chrbtom obálku. Keď sa otočí, má ruky prázdne. V ďalšom zábere už opäť obálku drží. (Kuzlo)

Reklama

Reklama