Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Robinsonovi mají za sebou sedm měsíců strávených na vodní planetě. Pokusí se o riskantní krok, aby získali energii pro svého Jupitera. Will slíbí, že vypátrá robota. (Netflix)

Recenzie (4)

tron 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V lete 2018 sme s pani manželkou pozerali prvú sériu Stratených vo vesmíre a dnes sme sa vrhli na druhú. Zatiaľ to vyzerá na spoľahlivú "klasiku": vracajú sa všetky obľúbené postavy, sympatickí herci, nechýba chémia vo vzťahoch, dynamická interakcia medzi postavami, vtipy sú jednoduché, ale funkčné a na dvojku fungujú ako feel good rodinné scény, tak tie dojímavé. Občas to upadne do stereotypu, ale hneď v nasledujúcej scéne to zas chytí drajv a frčí to dopredu tak rýchlo, že si nestíhate (alebo proste nechcete) všímať všetky tie naivné technické a iné hlúposti. Ale aj v tom je čaro tohto seriálu, rovnako tak v postave "doktorky" Smithovej, ktorá neustále vymýšľa nové svinstvá a aj si vravíte, že by vás to asi malo otravovať, ale potom si uvedomíte, že v tom je práveže čaro danej postavy a ak by sa napravila, tak by to proste nebola ona. A nechýba sliepka. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Začiatok druhej série pripomenie skok z tretej do štvrtej série v ambicióznejšom sci-fi The Expanse. Po presunutí deja na ohromnú vzdialenosť od posledného pôsobiska preskakujeme aj značný časový úsek a ocitáme sa na novej neznámej planéte, kde sa už osadníci zabývali a čelia novým nástrahám. Opäť sa ide až na doraz, čo je jedným z najväčších kladov seriálu a postavy sú častokrát takpovediac v koncoch. Nakoniec ale vždy všetko dobre dopadne. A znova nemáme poňatia, ako vybruslia z toho, čo ich čaká v posledných scénach epizódy. ()

Galéria (20)

Reklama

Reklama