Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(10)

Obsahy(1)

Po nouzovém přistání na neznámé planetě se rodina Robinsonových navzdory všemu pouští do boje o přežití a šanci na útěk. Kolem ale číhá plno nebezpečí. (Netflix)

Recenzie (28)

petikacka 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pro mě rozhodně šokantní objev roku. Nebýt mého vnuka, tak o něm ani nevím a rozhodně bych si ho nepustila. Takhle jsem ho sledovala s ním a čím dál víc jsem mu propadala a byla velmi příjemně překvapená jak mě to baví. Pro některé hejtry mám připomínku, že je to 7+ . Nejvíc mě bavily reakce Jeníčka (7 let) a jak to prožíval. Té největší svini říká s naprostým despektem "Lhářka prolhaná". Já jsem rozhodně spokojená. Za mě 95% ()

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vlastne ani neviem, načo sa tu celý čas hrám na troj- a štvor-hviezdičkovanie, keď je to celé hlavne guilty pleasure. Miestami značne Step by step a občas tie rozhodnutia, čo niektoré postavy činia (hlavne ty, Will Robinson) sú tak na vystrelenie do vesmíru. Skritizovať by šlo vlastne úplne všetko a potopiť pod čiernu hlinu, a určite to tu veľa ľudí spraví. Ja som si ale Robinsonovu famíliu obľúbil hneď v prvej epizóde a rozhodol som sa to pre tentokrát zobrať úplne nekriticky. Jak pri detskom seriále. Do nekonečna a ešte ďalej ... Will Robinson. ()

Reklama

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Mimoriadne kvalitný, výpravný a technicky perfektný seriál so sympatickým castingom na čele s perfektným a charizmatickým Tobym Stephensom. Dejová linka podriadená čistému survival žánru potešila, cliffhanger na konci maximálne navnadil na ďalsiu sériu a v podstate to celé klapalo ako hodinky. Málokedy sa pristihnem, že uznávam, ako na seba jednotlivé časti naväzujú, že sa neviem odtrhnúť od obrazovky a pozrel by som to aj na jeden záťah. Preborníkom je v tom GoT a Stranger Things. ()

Marze 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Původní limonádový béčkový seriál z 60.let, který to vzdal po 13. dílu kvůli malé sledovanosti a nástupu seriálu Star trek, který měl důmyslnější zápletku a hlubší postavy a lepší grafiku. Pětičlenná posádka rodiny Robinsonových se po více než půlstoletí znovu vydává ke hvězdám, aby v neprobádaných končinách vesmíru osídlila budoucí domov ohroženého lidstva. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Seriál Lost in Space napravuje pachuť po nie príliš vydarenom filme z deväťdesiatych rokov. Máme tu rodinné sci-fi, kde nie je priestor na krvavé a brutálne scény, niekoľkých vrážd sa ale dočkáme. Dôležitou súčasťou je najmä výprava, tá sa vskutku vydarila a neznáma planéta ponúka množstvo krásnych veľkolepých záberov, ale aj patričné nebezpečenstvo. Možno ešte dôležitejšie je, že každá epizóda má svoj dramatický oblúk a vždy sa ide až na doraz, čo sa týka napätia a vyhrotenia situácií. Postavy sú viac menej sympatické, i keď ako pre koho a asi si tu každý nájde svojich favoritov a tých, ktorých by najradšej videl umierať hrozivou smrťou. Ako som spomínal, záver je extrémne prekvapivý a podarilo sa mu maximálne ma nalákať na druhú sériu. ()

Galéria (324)

Zaujímavosti (1)

  • V 33 minúte má Peny (Mina Sundwall) v rukách za chrbtom obálku. Keď sa otočí, má ruky prázdne. V ďalšom zábere už opäť obálku drží. (Kuzlo)

Reklama

Reklama