Reklama

Reklama

Moja mama varí lepšie ako tvoja

(relácia)
  • Česko Moje máma vaří lépe než tvoje

Obsahy(1)

Rodinno-zábavná televízna show nielen o varení. Dve súperiace rodiny si navzájom skrížia varešky a bojujú svojimi "naj receptami", ktoré musia uvariť deti za pomoci svojej mamy či otca. Slovenská súťažná kuchárska show. (TV JOJ)

Recenzie (57)

balcazar 

všetky recenzie používateľa

Reláciu vďaka priateľke sledujem viac pár mesiacov. Nejdem to zhadzovať len preto, že je to slovenské, ako to tu pri hodnoteniach a komentároch býva. Pozerám sa na to z viacerých hľadísk: kto sa snaží získať nejaké super recepty do svojej kuchárskej knihy, často nepochodí, treba variť rýchlo. Samotná relácia však má nápad, ktorý má skvelý potenciál. Obmedzený čas, ktorí majú súťažiaci na varenie, sa rýchlo míňa a pri zásahu rodičov/špecialistu ešte rýchlejšie, a tak vás núti tŕpnuť, či nedajú na tanier totálnu s*ačku, alebo či naň aspoň niečo dajú. Čo však musím vytknúť a čo ma donútilo znížiť hodnotenie zo 4 na 3 hviezdy, je neustále vyťahovanie postavičiek ako Heteš či Habo, ktorí sú buď psychicky mimo, alebo im JOJ-ka káže robiť šou, aby si zvýšila sledovanosť. Úrovňou sa však takto dostáva na úroveň Farmy a ostatných kravín. Napriek tomu to je za mňa relácia, z ktorej keď nestihnem v daný deň nejakú časť, som ochotný si zapnúť dodatočne večer a dopozerať ju. A o tom to zrejme je, no nie? ()

Marek1991 odpad!

všetky recenzie používateľa

Nikdy som žiaden diel nevidel celý, ale videl som veľa kúskov z viacerých častí, lebo moja rodina to pozerávala a možno ešte pozeráva a nechápem, čo ich na tejto pre mňa trápnej súťaži baví. Je to primitívne, zhovadilé aby to predávalo a nedá sa mi na tom zabaviť, pre mňa strata času každej sekundy, čo som to v televízii uvidel. Keby sa za ten čas platilo, tak naše komerčné televízie by museli ľuďom vyplatiť možno také čiastky, že by sa nedoplatili. ()

Reklama

Uesbe 

všetky recenzie používateľa

v tejto súťaži nejde o varenie, v tejto súťaži ide o decibely a hlášky vyprodukované pomedzi paru a kura na xy spôsob......skvelá ukážka rodín národa, ktoré varia v nesplniteľnom (resp. reštauračnom) čase, perfektné guilty pleasure, že aj na tú slaninu vás prejde chuť.....btw, nechápem hodnotenia, ved JOJ je sama osebe fast food a ja za prejav intelektu nepovažujem objednanie si kaviáru vo fast foode....a následné kričanie odpad!, ked toho jesetra nedostanete....ach jo ()

classic odpad!

všetky recenzie používateľa

Nenažraný moderátor Zimnýkoval, alias 'Junior' , bude zrejme tým úplne najväčším karieristom na televíznej obrazovke, nakoľko ho zakaždým všade "vidieť i počuť" , a tak sa tým pádom divákovi a poslucháčovi nielenže automaticky sprotiví, ale najmä ten už má plné zuby takýchto všelijakých sajrajtov, ktoré sa nielen v komerčných televíziách, bohužiaľ, rozmnožili, ako huby po daždi ! A mimochodom,  korunovanou kráľovnou vo vývoze týchto smradľavých smetí, je práve "Jojka" , ktorá je vôbec najpopulárnejším SMETISKOM širokô-ďalekô. ()

Anubiska odpad!

všetky recenzie používateľa

Sám koncept tohoto pořadu stojí za starou belu,a když se sejdou Bučkovci s búčky (druhá rodina),tak to je na poblití. Viděla jsem jen kousek včerejšího dílu,kde zmínění Bučkovci vařili proti tak šíleně nesympatické dvojici máma-syn,že jsem to vydržela pouhých 10 minut. Ani pacient po lobotomii by to nezvládl déle! ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (4)

  • Súťažiaci bývajú ubytovaní v hoteli Slamená búda, ktorý je kúsok od sídla TV JOJ. Pobyt, cestovné a obed hradí televízia. Súťažiaci, ktorí nevyhrajú, dostávajú taktiež menší honorár. (ČSFD)
  • Súťažiaci sami posielajú 10 receptov. Jedna ingrediencia z jedného receptu sa potom nachádza v zvone. Ak je to ingrediencia, ktorá je vo viacerých receptoch, pod zvonom sú dve. Po odohraní 2-3 dielov musia súťažiaci doposlať ďalšie recepty, aby ich bolo stále 10. Súťažiaci nikdy nevedia, čo bude pod zvonom. (ČSFD)
  • Rodina Lhotovcov vyhrala 9-krát za sebou a vyrovnala tak rekord zo španielskej verzie tejto súťaže. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama