Reklama

Reklama

Moja mama varí lepšie ako tvoja

(relácia)
  • Česko Moje máma vaří lépe než tvoje

Obsahy(1)

Rodinno-zábavná televízna show nielen o varení. Dve súperiace rodiny si navzájom skrížia varešky a bojujú svojimi "naj receptami", ktoré musia uvariť deti za pomoci svojej mamy či otca. Slovenská súťažná kuchárska show. (TV JOJ)

Recenzie (57)

kaposlav odpad!

všetky recenzie používateľa

Výsmech ľudskej inteligencií, alebo realita intelektu komerčného hnoja na TV JOJ? Dnes som si pozrel prvýkrát túto reláciu a myslím si, že aj poslednýkrát. Jedna uvarí gebuzinu a keď varí druhá, tak ma nemiestne poznámky. Moderátor vypadá ako latentný gay, ktorý sa na oko snaží byť vážny, ale pritom zosmiešňuje súťažiacich a vlastne aj sám seba. Finálny rozhodca ma jediný úroveň, aj keď mi nepríde ako odborník, ale len ako zbehnutý kuchár, čo ma čo povedať. Aspoň nebol falošný a povedal, čo si myslí relatívne serióznym spôsobom. Celkovo je to relácia na úrovni podradnej TV pre nočné hodiny a pre polodebilov, ktorí nemôžu spať. ()

oskiii odpad!

všetky recenzie používateľa

Přehlídka zoufalosti a neúcty k surovinám. Parta vidláků se přišla dobrovolně shodit. Hlavně mě totálně dostávají zázračné schopnosti soutěžících. Připravit dušením kus hovězího zadního za 8 minut...to ani omylem. V tomto pořadu je však možné úplně všechno. Tuhle sestříhanou šaškárnu máme brát vážně? ()

Reklama

Thomas_xxxxx odpad!

všetky recenzie používateľa

Stačilo mi vidieť asi 15 minút z toho kvalitného diela a mal som dosť. Jedna žena tam niečo varí a nejaký debil po nej vkuse vrieska, nadáva jej, hučí do nej, čo má robiť, potom začne ona vrieskať po ňom a dobre, že sa tam nepobijú. Primitivizmus najhrubšieho zrna. Fakt sa na toto niekomu páči a dobrovoľne na to pozerá? ()

emdvojka 

všetky recenzie používateľa

Ja viem, že táto kulinárska show z moderátorom Fun rádia nieje žiadny zázrak a zasa je to zahraničný formát, a však pri sledovaní relácie sa neubránim pocitu že o varenie ani tak nejde, pretože stoho čo sa tam za 25 minút udeje si nezapamätáte nič okrem pokrikovania matiek, otcov na svoje ratolesti. Celé je to prezentované a v konečnom dôsledku aj zostrihané, ako kuchárska talkshow, ktorá ma baviť divákov prostredníctvom stresujúcich protagonistov, ktorý sa v úzkom časovom limite snažia v kuchyni vykúzliť to najlepšie a najchutnejšie aby ohúrili porotcu v podaní nejakých kvázi úspešných kuchárov a tým vyhrali 500 eur. Takže nič svetaborné, ale na odreagovanie dostačujúce...ale...dokedy?!! ()

Uesbe 

všetky recenzie používateľa

v tejto súťaži nejde o varenie, v tejto súťaži ide o decibely a hlášky vyprodukované pomedzi paru a kura na xy spôsob......skvelá ukážka rodín národa, ktoré varia v nesplniteľnom (resp. reštauračnom) čase, perfektné guilty pleasure, že aj na tú slaninu vás prejde chuť.....btw, nechápem hodnotenia, ved JOJ je sama osebe fast food a ja za prejav intelektu nepovažujem objednanie si kaviáru vo fast foode....a následné kričanie odpad!, ked toho jesetra nedostanete....ach jo ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (4)

  • Rodina Lhotovcov vyhrala 9-krát za sebou a vyrovnala tak rekord zo španielskej verzie tejto súťaže. (Johnny.ARN)
  • Súťažiaci bývajú ubytovaní v hoteli Slamená búda, ktorý je kúsok od sídla TV JOJ. Pobyt, cestovné a obed hradí televízia. Súťažiaci, ktorí nevyhrajú, dostávajú taktiež menší honorár. (ČSFD)
  • Súťažiaci sami posielajú 10 receptov. Jedna ingrediencia z jedného receptu sa potom nachádza v zvone. Ak je to ingrediencia, ktorá je vo viacerých receptoch, pod zvonom sú dve. Po odohraní 2-3 dielov musia súťažiaci doposlať ďalšie recepty, aby ich bolo stále 10. Súťažiaci nikdy nevedia, čo bude pod zvonom. (ČSFD)

Reklama

Reklama