Reklama

Reklama

Twisted Sister: We're Not Gonna Take It

(hudobný videoklip)
všetky plagáty
Krátkometrážny / Hudobný
USA, 1984, 4:31 min

Obsahy(1)

Ku piesni "We're Not Gonna Take It" bol vyprodukovaný oficiálny videoklip, v ktorom to členovia americkej heavy metalovej hudobnej skupiny Twisted Sister dali poriadne vyžrať jednému protivnému malomeštiakovi, ktorý nemá rád drsný hard rock. Klip je natočený v štýle slapstick comedy. (MM_Ramone)

Recenzie (4)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Pieseň "We're Not Gonna Take It" je v poradí druhá skladba z tretieho radového štúdiového albumu americkej hudobnej skupiny Twisted Sister. Album nesie názov "Stay Hungry". Vyšiel desiateho mája roku 1984 pod značkou vydavateľstva Atlantic Records. Ku songu "We're Not Gonna Take It" bol vyprodukovaný zábavný oficiálny videoklip, v ktorom to členovia kapely Twisted Sister dali poriadne vyžrať jednému protivnému fotrovi, ktorý nemá rád tvrdý rock'n'roll. Režíroval ho Marty Callner. Klip je natočený v štýle slapstick comedy. Táto pieseň patrí medzi najznámejšie hity tejto glam rock heavy metalovej formácie. Stala sa aj súčasťou soundtracku ku akčnému seriálu "Cobra Kai", ktorý bol natočený v roku 2018. Odoznela v úvode ôsmej časti z prvej série, ktorá sa volá "Zvliekanie kože" (Molting). ***** ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Vyše 6 minútový videospektákel, v ktorom sa chlapi z bandu prídu zabaviť do rodinného prostredia akéhosi militaristického paka. To všetko v mierne parodickom štýle. Takže si to zhodnoťte sami. ()

Reklama

Reklama