Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Joe (Bruce Willis) a Terry (Billy Bob Thornton) jsou nejúspěšnější bankovní lupiči v americké historii. Jejich osvědčenou metodou je zajmout v předvečer loupeže manažera vyhlédnuté banky a ráno jej "doprovodit" do práce. Jednoho dne ale jako rukojmí vezmou znuděnou ženu v domácnosti Kate (Cate Blanchett) a události naberou nečekaný směr. Kate nejenže ze svých únosců nemá strach, ale naopak všechno vnímá jako příjemné rozptýlení. Zanedlouho se stane komplicem dvojice a postupně i milenkou obou mužů. Jejich přátelství tím získá povážlivé trhliny a ruka zákona po nich začíná chňapat čím dál tím dotěrněji... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (358)

Slartibarkfast 

všetky recenzie používateľa

Dva trestanci se rozhodnou předčasně opustit zdi věznice a koupit si hotel v Mexiku. Aby si zajistili finanční nezávislost, vykrádají po cestě banky a to dosti neotřelým způsobem. Vcelku zábavná a nenáročná komedie s dobrými herci, u které se člověk nenudí, ale ani od toho nesmí čekat zázraky. Trochu divoký je milostný trojúhelník mezi bandity, ale skousnout se to dá. Pokus o inteligentní závěr je sice úctyhodný, ale znám lepší příklady, takže tohle beru jen jako zpestření. Sečteno, podtrženo. Dělá to u mne 70%. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Netrápte sa tým, že sa tak skoro dozviete koniec a radšej sa nechajte unášať ležérnym Barrym Levinsonom, ktorý si potreboval oddýchnuť od stresu s Michaelom Crichtonom na sci-fi prepadáku SPHERE. BANDITI rozhodne upokoja vaše nervy. Ja sám som im nejaký čas dával 80%, potom som si ale uvedomil, že je to až PRÍLIŠ ležérne a že ten scenár nie je svetoborný... a že je to také... nejaké... príliš americké. ()

Reklama

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Priznám sa, že som o tomto filme nemal ani potuchy, že vôbec existuje a to som videl deväťdesiat percent Willisoviek. Nuž nikdy nie je neskoro a tak dvadsaťjeden rokov od premiéry, som si pozrel celkom dobre hodnotených Banditov. Zo začiatku ma to celkom bavilo, stred mi prišiel zaujímavý, ale moc ma neupútal, keďže romantika tu podľa mňa moc nefunguje medzi ústredným triom, no a záver je asi to najlepšie, čo tento film ponuka. Pre mňa to je len lepší priemer. Willis ma bavil vo svojej úlohe, Thornton, ktorý hral s časti dementa, moc nie a Cate Blanchett, aj keď je kočka, tak mi tiež prišla nejaká mimo. Vlastne celý film mi prišiel, čo sa týka správania postav dosť divný. Ale takých scén je v tomto filme viac. Mám rád vykrádanie bank, ale také chabé prepady (okrem premysleného záveru), kde nie je skoro žiadna ochranka som nevidel už dávno. Zaujímavé príbehom, dobre obsadené, ale nie moc záživne zrežírované. 65% - 3* ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Fakt dobrá krimi zábavka. Willis a hlavne Thorton sú skvelý! Perfektne zohraná dvojka, len čo je pravda, Bruca by som rád vídaval aj v takýchto rolách. Veľmi slušne som sa bavil. Slušný scenár, neohraný, s hromadou zvratov, ktoré milo prekvapia. Ale o tých 15minút by sa to dalo skrátiť. Záver klasika, ale kto by si prial aby to skončilo inak? 80%. ()

hendrich6 

všetky recenzie používateľa

Škoda, že se celý film nenese v tak vydařeném tempu jako první půlhodina, která by byla na pět hvězd.Postupem času film ztrácí kvalitu, ale závěrečná pointa opět o pár procent film zvedá.V hlavních rolích navíc můj oblíbenec Bruce Willis a herec Billy Thorton, který zahrál překvapivě dobře.Na závěr musím říct ještě dvě věci - film má povedený soundtrack a Bruce Willise dabuje jiný dabér, což mě ze začátku dost vadilo.Jinak ale pro mě překvapení a dost povedný krimifilm na 85 % ()

Galéria (60)

Zaujímavosti (15)

  • Dívenka, která si říhne při večeři, je dcera Bruce Willise - Scout. Ve filmu se objevuje i druhá Willisova dcera, Tallulah. (D3VIL)

Reklama

Reklama