Reklama

Reklama

Skryté zlo

  • USA Bad Samaritan (viac)
Trailer 1

Sean sa rozhodne vykradnúť dom muža, ktorý sa zdá byť celkom bohatý. Pri tom mu napomáha jeho kamarát Derek, ktorý muža ostražito pozoruje. Sean sa už chystá na odchod, dokedy si nevšimne jedných záhadných dverí. Rozhodne sa vojsť do miestnosti, no to čo uvidí, ho bude dlho prenasledovať. (TomX2)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (130)

filmmovier 

všetky recenzie používateľa

Naprosto upřímně a vážně vám říkám, že si naprosto uvědomuji, jak je ta zápletka naprosto hloupá, neoriginální, nezajímavá a předvídatelná a tím pádem i celý tenhle film. A že kdyby v tom nebyl Tennant, tak nejen, že bych to nejspíš vůbec neviděl, ale kdyby náhodou ano, hodnotil bych jistě méně. Ale nejspíš jen o hvězdu. Ono je to totiž velice, velice dobře natočené a technicky zvládnuté. Na správných místech to k mému velkému překvapení dovedlo i velice slušně šokovat a překvapit a i přes slabší rozjezd se to po první půlhodině fakt slušně rozjelo, gradolo a napětí stoupalo na výbornou. Hlavní hrdina je navíc fakt sympaˇák a David Tennanr prostě psychopaty umí jako málokdo, a tenhle je obzvlášť šťavnatý a nebojí se absolutně ničeho, což je sympatické. Tennant si celý film samozřejmě ukradl zcela pro sebe a já si to fakt užíval. Bad Samaritan vážně není žádné béčko, je to prostě velice kvalitní thriller, který je zvládnutný po naprosto všech stránkách. Šel jsem do toho s minimálním očekáváním a ani jsem pořádně netušil, o čem to vlastně je, ale o to příjemněji překvapený jsem byl. Jeden z nejlepších filmových zážitků roku 2018, ačkoliv to vůbec nic neznamená a klidně se mi smějte. Jsou tam samozřejmě nelogičnosti, ale ty já neřešil. Naopak mně trošku mrzí, že více nezapracovali na padouchově minulosti, jinak ale asi fakt nemám co vytknout. 95%. Prostě jo. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Prvá hodina v podstate nemala ani chybu. Zaujímavý, celkom originálny námet s množstvom celkom slušných zvratov, kde sa non-stop niečo deje. Lenže tvorcovia zrazu akoby po hodine zaradili spiatočku a použili smerom k záveru čoraz viac klišé, vrátane obligátneho vstávania z mŕtvych a nejakých tých zbytočných mega výbuchov. Čiže ako triler ide o slušný, mierny nadpriemer, zaujímavejšie je ale ono sociálne podhubie, kde imigrant a zároveň zlodejíček žije v skutočnosti prirodzenejší a šťastnejší život, než milionár s krásnymi milenkami. Určite potešil samotný záver a aj fakt, že divák po chvíli premýšľania začne uvažovať na tým, ako sa bude ďalej vyvíjať život hlavného hrdinu. No a David Tennant by mohol získať nejakú špeciálnu cenu za najlepšieho záporáka v komerčnom filme, ak niekoho napadne niečo podobné udeliť. 70% ()

Reklama

borec999 

všetky recenzie používateľa

Dvojica zlodejov lúpiaca v jednom dome príde nato, že jeho majiteľ doma väzní a týra neznámu ženu. Na políciu ísť logicky nemôžu, a tak sa snažia žene pomôcť a vyslobodiť ju svojpomocne. Obstojne natočené, napätie aj emócie tvorcovia dokážu v pasážach keď je to treba vyvolať a David Tennant je ako záporák okej. Avšak, je to minimálne prekvapivé alebo niečím výraznejšie zapamätateľné. Proste fajn trilerová jednohubka bez väčších nezmyslov, ktorá po pár týždňoch vyšumí z hlavy. 60% ()

Asia_Power 

všetky recenzie používateľa

Palec hore za překlad. Bad Samaritan je prostě Skrytý zlo jak vyšitý, pyčo. Napadá mě snad jen jedna větší pecka - The bridge of the dragons - Vyvolený. Ok....Každopádně film je, díky Buddhovi, konečně zas jednou z kategorie povedených a tak sem neměla během sledování chuť si vypíchnout oči a nebo rovnou spáchat sebevraždu. Vloupat se někomu do baráku je sice fujky, ale ještě víc fujky je, když dotyčnej má v baráku svázanou babu a je to vraždící sociopat, co navíc disponuje vlivem, prachama a vším, co vy nemáte. To pak lítáte na policii s fotkou vězněný baby a i když se doznáváte ze svých zločinů, všem je to u prdele. "Jen vykrádej dál, brácho, hlavně pal do piče." No teda úplně všem to jedno není. Pan Psycho je tak trochu pomstychtivá svině a tak vám během jednoho dne zkurví kompletně celej život nemluvě o tom, že vaší přítelkyni naloží tak, jak vy asi nikdy ne. Co teď? Je čas na měření čůráků a větší kokot bere všechno. Film je až morbidně zábavnej, Davídek Tennantů zahrál psychouše naprosto dokonale (taky Vám připomínal mrdlou verzi Ashe ze Smrtícího zla, když změnil účes?) a já osobně bych ho asi nasrat nechtěla. Ta jeho jáma byla dost brutální i bez kyvadla, louh to jistil. K plnému počtu hvězd chyběla při závěrečné scéně píseň Jééédu na kooooni, jéééžišmarjááá!! ()

majec4 

všetky recenzie používateľa

Celkom pozeratelny film, ktory hororom nie je ani zdaleka. Z hororu je len logika hlavnych postav, lebo miestami boli dobre blbi. Pre srandu si porovnajte pripravy na ich lupeze. Jeden vs. druhy. Komedia fakt. Na druhej strane, samotny film je snazivy, neviem najst ine slovo, jednoducho ma to bavilo. Zaporak nema chybu, Tennant bol v tej role fakt skvely. Vyraznou mierou sa pricinil o napatie vo filme. Ked tak premyslam, tak z celeho filmu ma najviac zaujal on, kedze "vyrobit" ho bolo prakticky nemozne a ten jeho vyraz tvare si proste zapamatate. Kratko po filme som to videl na 4*, no s odstupom casu som to okresal. S FBI to tam zbytocne komplikovali, dufal som v silne finale, ktore vsak neprislo. Skoda, potencial tam bol. ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčelo se v Portlandu ve státě Oregon (USA). (ČSFD)
  • Auto, které řídí obě dvě postavy, je značky Maserati Quattroporte, které bylo pro film upravené, hlavně jeho přední část. (Kudly4)

Reklama

Reklama