Reklama

Reklama

V oku hurikánu

  • Česko V oku hurikánu (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Skupina gangstrov sa rozhodla využiť najsilnejší hurikán v dejinách, aby zakryli stopy po lúpeži 600 miliónov dolárov z americkej mincovne. Keď hurikán zosilnie na smrtiaci piaty stupeň a ich dobre premyslený plán sa začne rúcať, potrebujú získať kód k trezoru, ktorý pozná len tajná agentka Casey Corbynová (Maggie Grace), a sú ochotní kvôli nemu aj vraždiť. Agentka však získa nečakaného spojenca - meteorológa Willa Rutledgea (Toby Kebbell), ktorý je aj napriek veľkému strachu z hurikánov odhodlaný dostať svojho brata zo zajatia lupičov. Svoje znalosti o búrkach využije na to, aby pomohol zastaviť zlodejov a zachrániť rukojemníkov skôr, než z mesta zostanú iba trosky. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (126)

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Stovky milionů a hurikán na krku není zrovna ideální míchaný koktejl." Nicméně mě to nečekaně celkem zachutnalo. Prostě až mě zastihne finanční krize v nedbalkách, tak si počkám na nejbližší hurikán a skočím si na správné místo pro pár stovek milionů dolarů. Vždyť kdo by mě mohl zastavit? Leda snad suspendovaná agentka, ex-mariňák a meteorolog s tankem, ale kde bych mohl na takovou sestavu narazit? Snad jen v oku hurikánu, kde silný vítr zvedá budovy, auta a padouchy, zatímco klaďasy matka gravitace nevydá. Ale to nevadí, stejně mě to profouknutí mozku na chvilku zbavilo všedních starostí. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $35miliónovTržby USA $6,115,825Tržby Celosvetovo $25,900,000▐ Zas ďalšia katastrofická béčková bejkovina čo by sa šikla priamo na DVD a išla do kín. Rob Cohen nikdy nebol nadpriemerný režisér a tu to len potvrdzuje. / 25%/ ()

Reklama

Kudly4 odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak tohle byl snad nejvíce tupej film, co jsem za poslední dlouhou dobu viděl. Totálně komické scény, cz dabing ten nejhorší co jsem kdy slyšel, těžce nezajímavé postavy (je mi líto Maggie Grace, poslední dobou klesá víc a víc do žumpy), absolutní katastrofa, ze které mě bolí mozek a oči. Čistý odpad. ()

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Mám ráda katastrofické filmy a něco podobného jsem očekávala i od tohoto filmu. Ze začátku to tak vypadalo, ale pak se z toho najednou stal akční a ne moc povedený film, kde hurikán hrál nakonec jen vedlejší roli. Pro všechny kladné postavy byla největší hrozba gang se zbraněmi a prachy po kterých prahli. Hodnotila jsem film před pár dny a už si ani teď nedokážu vybavit o čem to bylo. A takhle by to rozhodne po shlédnutí kvalitního filmu rozhodně být nemělo. ()

luka4615 

všetky recenzie používateľa

Snímek The Hurricane Heist má plytkou nosnou premisu, děravý scénář, dialogy na úrovni voličů SPD a triky, za které by se místy museli stydět i na nejmenované televizní stanici. Ve výsledku je to tedy vážně hloupý a zbytečný film, ale, když ono se na to chvílemi tak dobře koukalo! Jako nenáročná "no-brain" záležitost totiž The Hurricane Heist funguje víceméně dobře. A to mi protentokrát vážně stačí. „We're about to get crushed by the biggest storm of the century!“ ()

Galéria (83)

Zaujímavosti (6)

  • Keď behom prestrelky vybuchne nákladné auto, plamene i dym sa pohybujú prekvapivo mierne, v rozpore s prudkým vetrom. Rovnako tak nie je pravdepodobné, že by vo vetre, ktorý dvíha autá a ničí stavby, boli ľudia schopní relatívne ľahko chodiť. (ČSFD)
  • Ako prechádza hurikán oblasťou, prináša so sebou prudký dážď a záplavy. Akonáhle sa však oblasť ocitne v oku hurikánu, všetko je „zázračne“ suché. (ČSFD)
  • Film se natáčel v srpnu 2016 ve městech Vakarel a Sofia (Bulharsko). (GASTON73)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené