Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Nový kriminálny seriál odohrávajúci sa v prostredí malého mestečka s názvom Bystrica. Je to menšie mesto s krásnym historickým centrom a mnohými atrakciami v okolí, ktoré lákajú turistov. V blízkosti mestečka sa nachádza atraktívny jaskynný systém Diery, golfový klub pre vyššiu spoločnosť Green Sky, továreň na výrobu chemických hnojív ChemicTrade a.s., fabrika na výrobu záhradných mechanizmov a v meste dokonca funguje aj A-čkové futbalové družstvo a klub Spartak Chemic Bystrica. Napriek tomu, že ide o malé mestečko, o rozruch tu rozhodne nie je núdza!  Dej je odľahčený humornými dialógmi, vtipnými postavičkami Pata a Mata, a dokonca až bizarnými situáciami, ktoré vie vymyslieť len sám život. Dušo Štefánik (Alexander Bárta) určite nepatrí k typickým detektívom. Okrem prekrásnych kútov Slovenska, v ktorých sa seriál natáčal, uvidíte aj neopakovateľné kulinárske umenie Dušovej mamy (Táňa Radeva), zarážajúcu nešikovnosť dvoch policajtov Patrika (Gregor Hološka) a Martina (Ondrej Kovaľ), ako aj zábavné situácie vyplývajúce z klasických medziľudských vzťahov. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie používateľa Jard k tomuto seriálu (6)

Panenka Mária (2018) (E01) 

Slovenská kriminálka so závanom sitcomu. Herecké obsadenie s výkonmi sa mi zdali dosť neprofesionálne aj napriek tomu, že hlavné postavy sú väčšinou vyštudovaní herci. 45% ()

Malá banková lúpež (2018) (E02) 

Očakával som, že po prvej epizóde pôjde úroveň seriálu smerom nahor, no opak bol pravdou. Určite najväčším tŕňom v oku boli dvaja policajti, z ktorých tvorcovia urobili prípady zrelé pre psychiatra. Celkovo mi to prišlo ako zbytočné podcenenie slovenskej polície. Vyšetrovacie postupy sú taktiež na veľmi nízkej a často nereálnej úrovni. 30% ()

Mŕtvy muž v poli (2018) (E03) 

Nádej na lepšie epizódy tohto seriálu definitívne zmarila táto epizóda. Opäť sa potvrdilo, že tvorcovia mali minimálnu námahu lepšie prepracovať dej a učesať scenár. 25% ()

Vražda naslepo (2018) (E04) 

Myslím si, že seriál Detektív Dušo sa "konečne" dostal na konštantnú úroveň, ktorá je žiaľ na dobrý seriál v tomto prípade slabá. Epizóda "Vražda na slepo" nič nezobrala, ale ani nič nové nepriniesla. 25% ()

Zmiznutá (2018) (E05) 

Prípad malého zmiznutého dievčatka. Konečne nešlo o prípad vraždy, ktoré sa vo viditeľne krátkom časovom rozmedzí pravidelne koná v tomto malom mestečku. Táto časť mala konečne to, čo som od seriálu očakával, no aj tak pre dobrú epizódu to nestačí. Opäť mi vadili dvaja príslušníci, ktorý zbytočne kazia celý koncept. 40% ()

Futbalista (2018) (E06) 

Konflikt medzi úspešným futbalistom a trénerom jeho tímu. Určite sa tu našla zaujímavá zápletka, no celkový príbeh sa mi zdal trochu prehnaný a nereálny. 30% ()

Reklama

Reklama