Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vo vírivke hotela Orion sa nájde mŕtva masérka. Vypátrať, ako sa to stalo, je oveľa ľahšie, ako prísť na to, prečo... (TV Markíza)

Recenzie (2)

tron 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Detektív Dušo vraj trčal v trezore Markízy strašne dlho, čo naznačuje, že mu televízia neverila. V skutočnosti to však vôbec nie je zlé. Papierovo to možno pôsobilo zle, ale sfilmované je to svižné a celkom zábavné. Nemám v láske slovenské seriály, nemám v láske Bártu, Nogu a ani Radevu, ale toto ma proste baví. Po stránke scenára to skutočne nie je žiadny zázrak, ale „dedinská“ atmosféra je originálna a osviežujúca, popletené duo policajtov by bolo megatrápne, keby nebolo tak dobre obsadené/zahraté a dokonca i ústredný Dušo pôsobí uveriteľne (nerád vám ničím vaše predstavy o slovenských týpkoch z kriminálky, ktorých si zrejme predstavujete ako Davida Carusa z CSI Miami, ale mnohí vyzerajú podobne, ako Dušo – v tom zmysle, že by ste to do nich nikdy nepovedali). ()

Jard 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Myslím si, že seriál Detektív Dušo sa "konečne" dostal na konštantnú úroveň, ktorá je žiaľ na dobrý seriál v tomto prípade slabá. Epizóda "Vražda na slepo" nič nezobrala, ale ani nič nové nepriniesla. 25% ()

Reklama

Reklama