Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Futbalovej hviezde miestneho mužstva sa niekto vyhráža smrťou. Hoci to spočiatku vyzerá ako hlúpy žart, anonymné útoky sa neskôr zmenia na obvinenie zo znásilnenia... (TV Markíza)

Recenzie (3)

JohnMiller odpad!

všetky recenzie používateľa

Túto epizódu som si pozrel iba vďaka tomu, že jeden známy v tejto epizóde hral gynekológa (ide o herca nie amatérskeho suedskoRodinnoPrípadného Súdnosieňa). no zachrániť to nedokázal ani on ani nikto. Je to hrôza aj z celou touto vlnou seriálov písanou pre buranov. Holt nikto iný už na TV nekuká, na výber už nemajú. ()

janesX 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Doteraz sa mi ešte nestalo že by som niekoho podcenil kvôli jeho imageu, no keď sa začala objavovať profilovka tohto chlapíka s nápisom DETEKTÍV DUŠO, myslel som že je to nejaký inštalatér. Keď som si potom pozrel epizódu FUTBALISTA, bol som prekvapený, keď ma to bavilo na čisté****. Niečo z histórie: Približne pred 15. rokmi u nás televízna a filmová scéna (a politická samozrejme) zaviedli zvláštne trendy, nenápadne pošliapávajúce po hrdosti. Naše teľatá na všetko prikyvovali a zvykli si, ale ľudia(bežný občania,vlastenci) nie. Tak nám tí z hora vymysleli slovné spojenie "slovenský tiger". Ľudia - patrioti boli proti tomu všetkému, aj proti takýmto ironickým posmeškom bezmocní lebo boli v menšine, a tak naďalej vo všeobecnosti platilo že pre nášho občana jedine a iba smetie . Až do donabalovania ehm...odvolania. Ľudia zo samého zúfalstva to riešia každý po svojom, niektorí dávajú na ČSFD všetkému slovenskému jedine a iba "odpad". Nečudujem sa. Toľko na vysvetlenie pre neznalých (nechal som sa kapku uniesť). Ale mám ešte pár postrehov aj k Dušovi: hlavu aj pätu má v norme, scénar v norme bez chýb, herci bez výhrad. Hudba(v tej som doma) nedotiahnutá, zrejme podcenená(podfinancovaná?), tá jedna melódia sa hodí iba k bicyklu, všade inde pôsobí mierne degradačne na celok. Veľkým plusom podľa môjho uceleného názoru sú vybrúsené vyčistené texty, bez ťažkopádnych trápnych a nikohonezaujímajúcich zbytočností. Detektív, ten hlavne dáva otázky. Sú to vždy tie správne, také aké sa očakávajú. Dej nikdy neodbočí len preto aby vyplnil volný priestor súkromným smetiskom z gebule nejakého arogantného scenáristu ako to už poznáme z domácej kategorie "seriálových rýchlych prachov". Miro Noga veľmi potešil, je aj určitým magnetom a možno pôsobí zbitočne tak trochu skromne. Určite by všetkých potešilo ak by dostával viac priestoru... ************** ************************************************************************************************************************************ K epizóde Tvrdá výchova (tv mark.22.02/20:30) Táto epizóda žial nemá s detektívnou činnosťou veľa, alebo takmer nič spoločné. Akoby to oproti Futbalistovi písal niekto iný. Hlavná dejová línia sa točí okolo jedla, jedenia, varenia, detektívovej mami a zháňania chyžnej do hostinca(resp.zháňania frajerky). Hlavný predstaviteľ sa skoro v každej scéne napcháva: hneď v úvode desiata, potom krkovička, potom vyprážané rezne, akýsi dezert, (DLHOČIZNÁ SNÁĎ 15 MIN. REKLAMA), pľúcka na smotane, (ĎALŠIA REKLAMA (s označením rýchla)), zemiakové placky, krátke zaoberanie sa prípadom, (REKLAMA!). Po tejto v poradí tretej reklame som to vzdal so slovami: "TV Markíza daj sa vypchať! aj s tvojim Detektívom Dušom!" samozrejme som (už aj tak vopred jasný) koniec nedopozeral.. 10% ()

Reklama

Reklama