Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Edward Norton je na čele úžasného hviezdneho obsadenia v kriticky uznávanom filme Spikea Leeho 25-ta hodina. Za 24 krátkych hodín ide Monty Brogan (Norton) do väzenia na dlhých sedem rokov. Monty, kedysi kráľ Manhattanu, sa chystá rozlúčiť so životom, ktorý poznal - so životom, ktorý mu otvoril dvere do najúžasnejších klubov v New Yorku, no zároveň ho odcudzil od ľudí, ktorí mu boli najbližší. Počas svojho posledného dňa vonku sa Monty pokúša znovu spojiť so svojím otcom (Brian Cox) a dá sa dokopy s dvoma starými priateľmi Jacobom (Philip Seymour Hoffman) a Slaughterym (Barry Pepper). Na scéne je aj jeho priateľka Naturelle (Rosario Dawson), ktorá mohla (alebo nemusela) byť tá, ktorá policajtom dala tip. Monty si v týchto dňoch nie je istý mnohými vecami, ale s pribúdajúcim časom prichádzajú možnosti, ktoré musí urobiť, aby sa v 25. hodine mohol vykúpiť. (Disney+)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (572)

2-Xtreme 

všetky recenzie používateľa

Ludia si myslia, že mi išlo o prachy. Tak trochu mi o ne išlo. Ved je to jasné. Za peniaze si kúpite pekné veci. Aj ja mám rád talianske topánky a rýchle autá. Ale nepotrebujem ich. Nejde o to, že som z chudobných pomerov. Nehladal som prachy, ale istý pocit. Túžil som potom byt frajer. Frajer sa pozrie v metre polišovi do očí. Viete, kdo to je. A on, vie kdo ste vy. Mrknete na neho, pretože on ma starú kraksnu a vy fáro. Nemá na vás. A to je, priatelia, frajerina. ()

Spooner 

všetky recenzie používateľa

Na první pohled jde ,,jen'' o film o jednom posledním dnu jednoho dealera drog.Na ten druhý pohled je to však příběh plný emocí.Plný lásky,přátelství,zrady a mnoha dalšího.Celý film je vlastně jen několik dialogů několika lidí,který vypadá jako by ani nemohl zaujmout.To je ale omyl.Ty dialogy jsou totiž tak bravurně natoečené,napsané a zahrané až z toho někdy běhá mráz po zádech.Spike Lee tímto filmem u mě doslova zabodoval a už si ho budud všímat častěji.Scénář je taky kvalitní stejně jako hudba,ale kde by všechno tohle bylo bez vynikajících herců.Norton,Hoffman a Pepper jsou vyníkající kamarádský tandem který je výborně sehraný.Zvlášt při té jejich závěrečné scéně je na co se koukat.Zkrátka toto je film který by vás neměl minout,jestli jste připraveni okusit něco jiného,než na co jsme poslední dobou zvyklí ()

Reklama

Djkoma 

všetky recenzie používateľa

Film, který mě jednoznačně překvapil. Vyprávějích o posledních hodinách jednoho drogového dialera. Excelentní výkon trojce Edward Norton, P.Seymour Hoffman a Barry Pepper. Všichni vedení pevnou a rozhodnou rukou Spike Lee-ho. Ukažte mi chyby tohoto díla? Já žádnou nenašel. A konec je nezapomenutelný ... ()

novoten 

všetky recenzie používateľa

Čekal jsem drsnou cestu odsouzeného dealera za spravedlností a za očištěním svého jména a Spike Lee vypráví spíš o smutném loučení mírně zoufalé existence. Nakonec jsem se víc jak sto minut zklamaně nudil, aby na mě vykoukl úžasný finiš, který zanechává výrazně lepší chuť, než si film možná zaslouží. ()

viperblade 

všetky recenzie používateľa

Neskutečně působivý film, který budu muset vidět (alespoň!) jednou, abych byl schopen napsat smysluplný komentář. Takhle můžu jen napsat, že Edward Norton zde předvádí jeden ze svých životních výkonů a Barry Pepper mu překvapivě stačí. K tomu minimalistický, ale neskutečný Seymour Hoffman a překrásná Rosario Dawson. Jo, a ta zrcadlová scéna je dost možná jedna z nejlepších "rage" scén v dějinách filmu. 100 %. ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (18)

  • Počas monológu hlavného hrdinu je okrem iného spomenuté aj meno herca Michael Douglasa, resp. jeho známej filmovej postavy menom Gordon Gecko, ktorou sa preslávil vo filme Wall Street (1987). (MikaelSVK)
  • Najväčšia časť natáčania prebiehala v meste New York, ale filmári pracovali aj vo viacerých mestách v americkom štáte Texas. Konkrétne to boli mestá Austin, El Paso a Elgin. (MikaelSVK)

Súvisiace novinky

Soukromé „topky“ předních uživatelů ČSFD.cz

Soukromé „topky“ předních uživatelů ČSFD.cz

30.12.2010

Jak jde čas, některé filmy přirůstají k našim srdcím a získávají na hodnotě, jiné naopak můžou zapadat prachem, i když nás v době svého uvedení nadchly sebevíce... Zde vám přinášíme přehled… (viac)

Reklama

Reklama