Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rob (Lee Trull) a Coop (Gabriel Horn) sú kamaráti na život a na smrť. To sa ani náhodou nepáči Macy (Amanda Harris), ktorá má s Robom isté plány a vadí jej, ako je pod vplyvom najlepšieho kamaráta Rob pohodlný a nezodpovedný. Navyše Macy je tehotná a keď sa túto novinu Rob dozvie, pochopí, že roznášanie letákov pre Coopa, ktorý sa rozhodol kandidovať za starostu mestečka, nie je cestou, ako si zarobiť na slušný život. Z úvah ho vytrhne záhadný cudzinec s ponukou, ktorej sa ťažko odoláva: stačí sa vkradnúť do opusteného domu, vybrať zo sejfu istú listinu, doniesť mu ju a kľudne si ponechať slušný obnos peňazí, ktorý v sejfe je. Rob nerozmýšľa a spoločne s verným kamarátom vstupuje do domu. Veď čo by sa tu dalo pobabrať?! (beso74)

(viac)

Recenzie (1)

beso74 

všetky recenzie používateľa

Dvaja nie práve najchytrejší a najčestnejší povaľači by sa radi dostali ľahko ku peniazom. A tak vezmú na prvý pohľad lákavú ponuku - navštíviť pod rúškom tmy opustený dom a zo sejfu (od ktorého dostanú aj kombináciu) vybrať dôležitý dokument, ktorý, tomu čo ich najal dokáže vlastníctvo budovy.Samozrejme, plány sa plánujú, skutočnosť je niekde inde. Nezávislý pokus o hororovú komédiu stroskotáva na amatérizme všetkých zúčastnených, toporní herci (predovšetkým iritujúco večne sa škľabiaci Lee Trull), spackané akčnejšie sekvencie, nie príliš vydarené masky, či hudba ako keby vypadla niekde z nemej grotesky. Zo všetkého najhorší je však samotný scénar, ktorý si režisér Benjamin Wilbanks napísal sám. Nabudúce, ak sa ešte k réžii dostane, by mohol skúsiť radšej natáčať podľa predlohy niekoho iného, malo by to dopadnúť podstatne lepšie... ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (4)

  • Prvá verzia scénara filmu bola hotová za 2 dni. (beso74)
  • Úlohu Macy (Amanda Harris) mala pôvodne hrať herečka Nicole Leigh, tá ju však odmietla, pretože bola tehotná. Iróniou je fakt, že práve Macy je vo filme tehotná. (beso74)
  • Pôvodne sa malo natáčať 18 dní, lenže práce sa kvôli dažďu zastavili na deň. Chýbajúci deň sa mal dokončiť neskôr, dotáčok sa však nemohol zúčastniť herec Lee Trull (Rob), tak ho nahradil režisérov bratranec, Noah Hall. (beso74)

Reklama

Reklama