Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pôvodná televízna hra nielen o športe. Netradičný príbeh neosvetárskym spôsobom rozširuje vedomosti o športe, ktorý vychováva k sebaovládaniu. (STV)

Recenzie (4)

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Rýchlokurz karate od karatistu s čiernym opaskom Kňažka a kurz ovládania pre sebavedomú protivnú tínedžerku Petru. Tá má z filmu takmer všetok čas pre seba, veď je to taký rodinný film (z pohľadu tvorcov). No ale ide jej to dobre a je aj škoda, že v určitom veku s herectvom sekla. Film je skôr ukážkou, ako sa vtedy natáčalo a od reálneho života tej doby to má dosť ďaleko. Záverečná zápletka a vyvrcholenie je akoby z iného filmu, takto to mohli rozvíjať už od začiatku. –––– Teraz si schopný prijímať učenie karate, lebo vládneš nad sebou samým. ()

slunicko2 

všetky recenzie používateľa

Konečně jsem pochopil, jak jsme tehdy žili. 1) Úsměvná představa socialistických tvůrců o tehdejší mládeži se má ke skutečnosti jako novinový horoskop k astrologii. 2) Porozpráváme sa ako žena so ženou. ()

Reklama

javlapippi 

všetky recenzie používateľa

Ukážkovo protivná a Boney M permanentne počúvajúca mladšia dorastenka Vančíková ťažko znáša novú otcovu vyvolenú aj vyženeného brata vysokoškoláka Krónera. Ten sa okrem štúdia medicíny stíha seriózne venovať karate pod prísnym dohľadom fúzatého senseja Kňažka, zatiaľ čo kimonový konkurent Holec žiarlivo kuje pikle za pomoci Gučíkových pästiarov amatérov z kočikárne. Zápletka by celkom ušla, aj väčšina hercov je v pohode, ale celkové spracovanie je docela bieda. Chovanie aj dialógy adolescentov sú dosť mimo aj na vtedajší televízny štandard, scenár mi príde nejako divne zoškrtaný. Ale aspoň som sa čosi poučil o karate. ()

dyfur 

všetky recenzie používateľa

.....svojho času som obdivoval to karate....pozreté po čase-už to tak nefungovalo na mňa.....s odstupom: málo nadpriemerná tv inscenácia....jednu hviezdu navyše dávam pre retrospomienku. ()

Zaujímavosti (1)

  • Natáčania sa zúčastnil oddiel karate TJ Slávia Medik. (Autogram)

Reklama

Reklama