Reklama

Reklama

Websterovci - Season 1 (2017) (séria)


Horor v skole (S01E02)

(epizóda)
  • Česko Horor ve škole (viac)
Animovaný / Rodinný
Slovensko, 2017

Obsahy(1)

Malá pavúčica Lily má ísť prvýkrát do školy. Veľmi sa teší na spolužiakov a na pani učiteľku, no starší brat Hugo ju poriadne vyľaká tvrdením, že keď nebude niečo vedieť, zavrú ju do kabinetu, kde býva školské strašidlo. A Lili strašidlo vzápätí aj  stretáva! Po zúfalej naháňačke však vysvitne, že tým "strašidlom" je obrovská prváčka Ema, ktorá sa tiež bojí ísť do svojej triedy. Z dievčat sa stanú kamarátky. V triede sa potom pani učiteľka porozpráva s čerstvými prváčikmi o strašidlách, a jedno, celkom milé a neškodné, si spoločne vyrobia. (RTVS)

(viac)

Recenzie (2)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Hravou formou podané deťom, aby sa nebáli ísť do školy a pre starších, aby sa za svojich mladších súrodencov nehanbili. O niečo lepší príbeh ako v prvej epizóde, na slovenské pomery celkom slušné. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Celkom slušné dobrodružstvo mimo nájomného bytu Websterovcov. Cesta výťahom hore dole, ostychy emo-bráchu pred krásnou spolužiačkou a spoznávanie nových kamošov v triede. V podstate by sa celý seriál mohol odohrávať v škole, nápadov by sa tu dalo zrealizovať neúrekom a možno sa sem v ďalších sériách viackrát vrátime. Mierne nedotiahnuté, ale nápad super, takže spokojnosť. ()

Reklama

Galéria (5)

Reklama

Reklama