Reklama

Reklama

Batman Ninja

  • Japonsko ニンジャバットマン
Trailer

Obsahy(1)

Batman Ninja cestuje napříč časem kvůli stroji času. Tento stroj přesune většinou Batmanových nepřátel do feudálního Japonska. Do této doby se nakonec dostane i Batman s pár spojenci. Mezitím si padouši zaberou a rozdělí území Japonska. Batman vyčerpá veškerou svou techniku skoro hned, a tudíž musí spoléhat na svůj intelekt a na své spojence. Jejich cílem je nastolit pořádek v Japonsku a vrátit se do současnosti. (kellne)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (57)

Leptir23 

všetky recenzie používateľa

Ninja Batman, nám v poslednej scéne ukázal aký mal vlastne celý film potenciál Vo filme Batman: Gotham by Gaslights všetko klapalo a malo šmrnc tej doby. Tu to však nefungovalo a to kvôli inej filmovej kultúre, a roztrieštenému konceptu. Úvod bol skvelý a bol som ochotný odpustiť aj prípadné nedostatky, ktoré plynú zo zahraničnej produkcie. Predsa len sa na postavy a grafiky od WB pozerá tak nejak lepšie. Animované DC majú aj tak svoje čaro ktoré nám v hraných filmoch chýba. Ako sa hovorí koniec dobrý všetko dobré, no vďaka potitulkovej scéne ani ten koniec nebol boh vie čo. Každopádne oceňujem vidieť aj príbehy, ktoré majú zvrat a aj napriek obohratému deju dokážu prísť s niečim novým ako je napr. postava Gorilla Grod. Za mňa solidných 65,9% ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Prvá polhodinka mi prišla veľmi dobre vymyslená a dosť ma to bavilo v tomto japonskom štýle. Fakt to tí šikmáči dobre spracovali, vizuál, animácia a akcia kvalitná ako je zvykom u DC animákov. Škoda, že sa na to na konci zvrtlo do štýlu Pacific Rim, ktorý k Batmanovi moc teda nesedí. Inak fajn úlet a niekomu to môže prísť ako svieža (a nevídaná) zábava. 65% - 3* ()

Reklama

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Holy Batomanu! Stredoveké Japonsko, námorné bitky, samurajovia, ninjovia, opice, transformers, Power Rangers, katany, Great Wave of Kanagawa, hora Fuji... všetko, čo ste kedy chceli vidieť vo filme o Batmanovi v Japonsku je tu. Teda okrem Godzilly. A nie je to len fan service, okrem toho to má aj celkom koherentný dej, skvelé zvraty a nápady (farmár a jeho dcéra) no najmä dychberúci pestrofarebný vizuál. Žiaden DC animák nevyzeral tak skvelo. A to neznášam anime a predošlý anime crossover Batman: Gotham Knight pokladám za najhorší animovaný film od DC. ()

Hellierer 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle vůbec nesedlo. Při oznámení jsem byl z myšlenky nadšený, po traileru natěšený. No a po shlédnutí? Zklamaný! Stylizace je sice skvělá, avšak scénář tu vyloženě chybí. První půlhodina je pořád i docela nadějná, bohužel potom se do toho začnou pléct mech věci a začíná to smrdět průserem, jímž to do konce kratičké stopáže situace zůstane. Škoda! Nápad to byl dobrý. 40% ()

PEZ 

všetky recenzie používateľa

Tak tunak Japonci prestrelili. Sa divím DC-čku, že im takúto hovadinu schválili. Celé sa to odohráva vo feudálnom Japonsku (vďaka cestovaniu v čase), su tam typické prvky anime, kombinujú sa tu ešte navyše aj Mechy (veľké roboty) a je to hlavne celé strašne detské - postavy komentujú prebiehajúce scény a súboje a používanie Deus-ex-Machina je tu na bežnom poriadku. Mám rád veškeré batmanovky, ale toto nie - fakt sa neoplatí týmto zabíjať čas. ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (5)

  • Bojové scény byly točené s živými herci a poté předělány do filmu. (kellne)
  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna scéna. (TomX2)
  • Po útoku na batmanov úkryt Bruceovi zmizne brada a Selina má zrazu krátke vlasy. (toi-toi)

Reklama

Reklama