Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svetoznámy skutočný príbeh inšpirovaný neuveriteľnými udalosťami v rodine Beamových z USA. Keď sa Christy (Jennifer Garner) dozvie, že jej 10-ročná dcérka Anna (Kylie Rogers) trpí zriedkavým nevyliečiteľným ochorením, začína sa ťažký boj s časom. Veci naberú ešte dramatickejší priebeh, keď malá Anna spadne zo stromu a utrpí vážne zranenia, ktorých následkom prežije zážitok blízky smrti. To, čo nasledovalo po jej prebudení, nedokáže vysvetliť ani moderná medicína a mnohí to nenazvú inak, ako zázrak. (Itafilm)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (111)

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Film má v podstate veľmi jednoduché jadro. Točí sa okolo choroby malého dievčatka, ktoré má ojedinelú a zvláštnu poruchu trávenia potravín, ktorá je smrteľná. Jennifer Garner má už dávno za sebou časy kedy si obliekala oblek sexi elektry a v tomto filme na mňa pôsobila nanajvýš rušivo. Celý silný príbeh išiel bokom a uvoľnil miesto viere a tomu ako viera dokáže robiť zázraky. Celý príbeh išiel do kytek za dve minúty a to tým že dievčatko sa zázrakom uzdravilo a mohli si žiť ako šťastná rodina bez jediného vysvetlenia. 48% ()

Faila 

všetky recenzie používateľa

Věděla jsem, že to bude dojemné, ale že budu brečet od začátku do konce jsem nečekala. Utrpení mladé Anny (i její matky i celé rodiny) je podáváno tak ryze, až z toho člověku puká srdce, ale filmařům za to díky. To, co předvedly Garner a Rogers je chvílemi až neuvěřitelné. Sluncem zalité a barevné zpracování dávalo snímku po celou dobu pozitivní ladění, což bylo v některých situacích velmi potřebné, aby se při jejich sledování divák nervově nezhroutil pod tíhou negativního dění. ()

Reklama

efka.off 

všetky recenzie používateľa

Nejdřív mi to bylo lehce protivný: úžasná, milující, dokonalá, americká a "boží" rodina... Postupně mě to ale začalo bavit a nakonec musím uznat, že to byl celkem obohacující zážitek. Jen škoda toho oficiálního popisku, kterej vyzradí i to, co se děje skoro až na konci filmu. Ale nakonec to fakt bylo boží. ☺️ ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Odsúdiť tento film len preto, že je nábožensky poňatý je totálna hlúposť zaváňajúca pozérstvom. A to tvrdím aj keď som pohan ako hrom. Film nemá po dramatickej stránke žiadnu chybu, je výborne natočený a emotívne vypätý. Je absolútne irelevantné či niekto verí, že dievčinka naozaj vystúpila z tela, dostala sa do krajiny kde všetko poletovalo, alebo že chodila po obláčiku a bavila sa s Bohom, hlavné je, že ona sama tomu verí, a že jej to pomohlo. Na ničom inom nezáleží a vôbec najmenej záleží na nejakom náboženskom presvedčení/nepresvedčení. Pravdou je, že film na mňa po pocitovej stránke veľmi zapôsobil, aj keď možno k tomu trocha prispel fakt, že mám deti v podobnom veku. Odhliadnuc od tohto mne osobne je však jedno, či je niekto kresťan, samaritán alebo či verí v Deda Mráza alebo veľkonočného zajačika, pokiaľ ovšem ten dotyčný aj podľa toho žije a drží sa svojich zásad, skrátka pokiaľ nie je pokrytec. A to rodina Beamových určite nebola. Páčilo sa mi ako sa tam správali jeden k druhému, k známym dokonca aj k zvieratám. Pred takýmito ľuďmi treba sňať klobúk a želať si, aby bolo viac takýchto ľudí po svete. Presne ako to na konci v tom kostole povedala mama Beamová - zázraky sa ukrývajú hlavne v ľudskej dobrote, láskavosti a ochote pomôcť jeden druhému. A takýto ľudia si určite ten zázrak zaslúžia najviac. Skrátka film poskytne aj mnoho pekných myšlienok na záver. Tu naozaj nie je čo vytýkať, dokonca ani po hereckej stránke - dievčinka aj J. Garner boli skvelé. Jeden z najlepších filmov o umieraní/neumieraní, ktorý narozdiel od mnohých s touto témou ponúka okrem smutných momentov aj veľkú dávku pozitivizmu. Pozn.: Všetky postavy a udalosti vo filme vrátane pádu zo stromu a Dr. Nurka sú skutočné. ()

hansel97 

všetky recenzie používateľa

Nepovažuju tenhle film za "reklamu na Boha," což tu mnozí budou chytře tvrdit a budou film shazovat v hodnocení, jen protože jsou nevěřící a přijde jim to jako nesmysl. Tak k tomu filmu nepřistupuje okamžitě negativně, nemusíte tomu věřit, ale taky nevěříte, že existují postavičky ze všech fantasy. Miracles from Heaven má svoje mouchy, ale natočené není špatně a po citové stránce se vydařilo opravdu hodně a ozvláštnění klasického dramatu takovouhle událostí, ať už pravdivá je, či není, mi rozhodně nevadilo. Filmově lepší průměr. ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (9)

  • V každej sekvencii, kde sa stane zázrak alebo sa práve má stať, je viditeľný motýľ. (Arsenal83)
  • Doktoři používají termín spontánní remise (spontaneous remission). Je to termín pro vysvětlení něčeho, co nejde vysvětlit ani moderní medicínou. Jedná se o vymizení příznaků poruchy či nemoci, aniž by došlo k specifické léčbě. (Jamal)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené