Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Detektíva Simmonsa (Lou Diamond Phillips) poveria, aby vypátral geniálneho zločinca, ktorý v meste napáda ľudí pomocou vysokovýkonných dronov. Pre všeobecný chaos a paniku medzi obyvateľmi hrozí, že mesto bude musieť zrušiť každoročnú slávnosť zberu úrody. Odvážna 12-ročná školáčka Karina Foleyová sa však na oslavy teší a chce pomôcť nastoliť poriadok v meste čo najskôr. Preto sa spojí s detektívom Simmonsom, aby spoločnými silami zločinca chytili. Podarí sa tejto neobvyklej dvojici dolapiť zloducha a nastoliť poriadok v meste včas, aby sa oslavy mohli nerušene konať? (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (4)

brasek odpad!

všetky recenzie používateľa

Otrasne nechutný a slizký film (hlavne kvôli postavám). Zápletka a chovanie postáv, vyrozprávanie príbehu sú absolútne príšerné. Zmysel filmu postrádam. ()

korbitch22 

všetky recenzie používateľa

Tohle parazitování na názvech starých filmů jen aby se to prodalo je prostě oser. Samozřejmě to s prvním dílem absolutně nesouvisí. Jednička je podle mě dost nedoceněná a neprávem zapomenutá pohodová komedie, ve které Reynolds neskutečně hláškuje, esence 90. klišé z toho krásně cáká a navíc má film původní a výtečný dabing. Tohle byla trapná, uječená kokotina s naprosto příšerným scénářem. 1* za to, že už jsem viděl větší sračky a oba hlavní představitelé jsou sympatický. To je celý. ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama