Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvaja agenti CIA a bývalí milenci (Chris Pine a Thandiwe Newtonová) sa po rokoch opäť stretnú a prekročia hranice medzi povolaním a vášňou... Skvele obsadený film o globálnej špionáži, morálnej dileme a smrteľnej zrade vznikol podľa rovnomenného svetového bestselleru amerického spisovateľa Olena Steinhauera. (HBO Max)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (63)

Heywood 

všetky recenzie používateľa

Film plný flashbacků a sexu hlavních hrdinů. Jako by tam to drama s únosci ani nebylo. A chudáka pekaře zlí Amíci vydali - a proč? Vždyť byl nula. Nemohl být zdrojem žádných podstatných informací. Proč by ho práskli? Sex mezi agenty není zakázán, vztah ano a pokud k tomu dojde, jsou rozděleni = proč asi? Ten příběh Romea je tak blbý, až to bolí. Ona volá ze svého mobilu Teherán? Jemu na jeho mobil volá ... jenomže to je vše zjistitelné a žádný profík by se takhle idiotsky nezachoval. Navíc volání na čísla může být provokace a záměrné kompro. Tady film o CIA hodně zklamal. A finále bylo dětinské. Výslechy podezřelých se nevedou při hostině a chlastačce. 50% za herecké obsazení a snahu ukázat, jak je těžké být špionem. ()

Juto 

všetky recenzie používateľa

Tento príbeh nie je nový, ani nijak originálny ale má dobré dialógy a herecké výkony. Zvrat na konci som tak trochu predvídal, že prichádza, ale napriek tomu bol prekvapujúci akým spôsobom ma emocionálne zasiahol. Vizuál, ktorý vidíte, je pekný, dáva vám pocit starého módneho thrilleru. Chémia medzi hlavnými postavami je tiež vynikajúca a príbeh zachováva v napätí. 6,5/10 ()

Reklama

xxmurphyxx 

všetky recenzie používateľa

Thriller, áno aj. Ale v prvom rade kus slušnej romantiky z prostredia špiónov. Za mňa sympatická, ľahko nadpriemerná komorná konverzačka s nejakým tým zvratom pri konci, na pozadí jednej nevydarenej akcie a tragédie v jednom viac menej o dvoch hercoch. Výber hercov mi ale sadol. Pine má charizmu a Newton tiež nie je na zahodenie, navyše tu ukáže kozy. Čo je ale najpodstatnejšie, chémia medzi nimi funguje perfektne a to je viac menej základ a najväčšie pozitívum filmu. Nebyť toho bol by to celkom prúser, ale takto sa to dá odporučiť na kľudný nedeľný večer. Najme vo dvojici. Ak ale niekto očakáva akciu, alebo prekombinovaný sofistikovaný thriller nech skúsi inde. ()

Motinski 

všetky recenzie používateľa

Ako konverzačný film sledujúci tragickú udalosť, minimum postáv, prelínanie minulosti so súčastnostou je výsledok nemastný, neslaný, no nie úplný prúser. Hlavne vďaka dvojke Pine/Newton. Čakal som ale viac trileru, viac drámy, viac zvratov aj prepracovanejšie pozadie. Zápletka si to vyslovene pýtala každou ďalšou scénou. Hodnotenie najviac ťahá dole záver. Ten mi ukážkovo vyfučal do prázdna a ešte k tomu som ho očakával skoro od začiatku (čo mi možno nie každý uverí). Námet nie je vôbec zlý, dopad aký mohol mať na diváka bol ale takmer nulový. Za chvíľu zabudnem že som film videl. ()

Lina 

všetky recenzie používateľa

Spíš divadelní hra pro dva herce než dobrodružný kus. Akce je tu dost málo, kdo ji čeká, bude zklamaný. Staví se spíš na vnitřním napětí a dialozích. Jestli máte rádi tenhle typ příběhů, můžete si film vychutnat, ať už vám konec dojde předem nebo ne. Ostatním doporučuju klasičtější špionážní filmy. Mimochodem, Všechny staré nože jsou dost pěkné kamerovky na Bonda – ještěže aspoň to martini neměli. ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (7)

  • Film se odehrává 19. února 2020. V jednu chvíli se Henry (Chris Pine) podívá na svůj telefon a na něm je napsáno: „Pátek 19. února.“ Avšak 19. února 2020 byla středa. (Johnny.ARN)
  • Světlo prosvítající skrz „slaninu“, kterou Henry (Chris Pine) krmí Celii (Thandiwe Newton) v restauraci, jasně odhaluje, že se jedná o vegetariánskou slaninu, nikoli o pravou slaninu, a to i přes několik komentářů, že se jedná o pravou slaninu, včetně Henryho, který Celii vynadá, že jí chutná, když tvrdí, že už nejí maso. (Johnny.ARN)
  • Film se natáčel v USA (stát Kalifornie), Anglii (zejména v Londýně) a Rakousku (Vídeň). (Yardak)

Reklama

Reklama