Reklama

Reklama

Charlotte Field (Charlize Theron) je jednou z najvplyvnejších žien na svete. Je šikovná, krásna, vzdelaná, pracuje v diplomacii a má talent na všetko. Fred Flarsky (Seth Rogen) je nadaný novinár na voľnej nohe, ktorý priťahuje problémy. Nemajú vôbec nič spoločné, až na to, že Charlotte bola kedysi jeho opatrovateľkou a on bol do nej zaľúbený. Keď sa po rokoch náhodou stretnú, Charlotte, očarená jeho zmyslom pre humor, sa zrazu vráti v čase a spomenie si na svoje mladícke ideály. V náhlom impulze ponúkne Fredovi, aby pre ňu písal prejavy pre práve spustenú prezidentskú kampaň. A hoci sa on v jej kruhoch pohybuje ako slon v porceláne, iskra preskočí a romanca je na svete... spolu so sériou neočakávaných incidentov na vysokej úrovni. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (13)

Trailer 2

Recenzie (293)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Postavy vraj k sebe pasovali? Theron + Rogen v šušťákoch, to má byť sympatický pár? A to on ako očarí ju? Ona dáma na úrovni a on šupák čo nemá ani na žiletku. Takže tam romantiku nevidím ani dôvod k fandeniu. No a čo komediálna stránka? Som rád, že po dlhom čase v Rogenovom filme chýba fekálny humor, na ktorý je on špecialista. Ale za brucho sa chytať nebudeme. Ide o veľmi priemernú, až obyčajnú romantickú komédiu, v ktorej si každý zahrá svoj povinný part. Nenadchne, ani neuškodí. ()

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Ako už píše distribútor, Charlotte a Fred sú naozaj podivný pár a spočiatku som sa obával, že medzi Theron a Rogenom nebude dostatočná chémia, no mýlil som sa. Skutočne im to seklo, vďaka čomu z klasickej romantickej komédie spravili naozaj pohodový film "do dažďa". V závere sa už síce celkom tlačí na pílu, čo vo výsledku pôsobí príliš absurdne, ale to sa dá od tohto žánru čakať. ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Nepresvedčilo ma to, pričom potenciál na klasiku tu bol. Nejaký ten fórik potešil, napríklad ten o Guantaname, inak ale skôr išlo o tradičné húličské a fekálne záležitosti. Nakoniec ide viac o fajn romantický film než o komédiu, takže ide aj o očakávania, aké do filmu vkladáte. Najväčším prekvapením je ale to, že Charlize a Seth to spolu náramne sekne, je potom škoda, že sa scenár drží v rámci šablóny pri zemi a s tým nič neurobia ani spomínané drsnejšie fóriky. Ale my sa tešíme, kedy pri tej komédii nazývanej kandidatúra na amerického prezidenta bude Kanye Westovi, The Rockovi a Trumpovi konkurovať aj Charlize, asi by vyhrala o niekoľko dĺžok. ()

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Po delší době skvělá romantická komedie, kde vládne charismatická Charlize Theron a typicky správně ujetý Seth Rogen. Film nejvíce těží z nápadu a samotné chemie mezi ústředními hrdiny. Theron kandiduje na prezidentku a Rogen nemá práci, styl ani vychování. Největší highlight je sjetá Charlize Theron vyjednávající s teroristy a Sethova výbava drog při security prohlídce. Velmi dobré, svěží i milé. 80% ()

Pajky3 

všetky recenzie používateľa

Na zkrácení dlouhé chvíle dobrý. Charlize Theron je sexy a Seth Rogen rozhodně vypadá jako někdo, kdo s ní vytvoří hodně nesourodou dvojici. A skutečně mají slušnou chemii, takže to jako rom-com relativně funguje. Jenže s Rogenem mám dlouhodobě problém a jeho styl humoru mě nebaví, i když tady se poměrně drží na uzdě. Přesto však dokáže vytáhnout pár věcí, které film ve výsledku srazí jen do průměru, který znovu nepotřebuji vidět. Navíc ten enviromentální tón je otravný. ()

Galéria (143)

Zaujímavosti (4)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v kanadskom meste Montreal a v severokolumbijskom prístavnom meste Cartagena. (MikaelSVK)
  • Celosvětová premiéra proběhla 9. března 2019 na filmovém festivalu South by Southwest v Austinu (Texas, USA). (BMW12)
  • Fred (Seth Rogen) spomenie, že Charlotte (Charlize Theron) kandidovala do školskej rady v roku 1991, keď mala 16 rokov a on 13 rokov. Na základe tohto tvrdenia má v prítomnosti Charlotte 44 a Fred 41 rokov. (dwdb)

Súvisiace novinky

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

05.05.2019

Komiksový megahit Avengers: Endgame je na cestě k dalšímu rekordnímu víkendu. Na domácím trhu se odhaduje, že snímek utrží během svého druhého víkendu okolo 150 milionů dolarů, už nyní má film jenom… (viac)

Reklama

Reklama