Reklama

Reklama

Charlotte Field (Charlize Theron) je jednou z najvplyvnejších žien na svete. Je šikovná, krásna, vzdelaná, pracuje v diplomacii a má talent na všetko. Fred Flarsky (Seth Rogen) je nadaný novinár na voľnej nohe, ktorý priťahuje problémy. Nemajú vôbec nič spoločné, až na to, že Charlotte bola kedysi jeho opatrovateľkou a on bol do nej zaľúbený. Keď sa po rokoch náhodou stretnú, Charlotte, očarená jeho zmyslom pre humor, sa zrazu vráti v čase a spomenie si na svoje mladícke ideály. V náhlom impulze ponúkne Fredovi, aby pre ňu písal prejavy pre práve spustenú prezidentskú kampaň. A hoci sa on v jej kruhoch pohybuje ako slon v porceláne, iskra preskočí a romanca je na svete... spolu so sériou neočakávaných incidentov na vysokej úrovni. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (13)

Trailer 2

Recenzie (292)

misterz 

všetky recenzie používateľa

Ja si na rozdiel od väčšiny myslím, že v tomto prípade ide o relatívne originálnu romantickú záležitosť, ktorá sa nedržala žiadnej šablóny. Samozrejme, nejaké spoločné znaky s Rogenovými filmami tu sú - drsný často až fekálny humor, sexuálne narážky, ulietavanie na absurditách.... no v tých ďalších veciach celkom svieže pohladenie. Skrátka veľmi dobre sa na to pozeralo a ako bonus sa človek aj nasmeje. Nadpriemer. 75/100 ()

BoredSeal 

všetky recenzie používateľa

Otravná nudná komedie. Theronová je samozřejmě super (a řekl bych, že její aura je důvod, proč je hodnocení v červených číslech, protože zastřela pánům divákům zdravý úsudek), ale bohužel vzala roli v komedii, kde je řada otravných dialogů plných popkulturních odkazů, které jsou mi ukradené. Humor je až absurdně nadsazený a často mě chování Rogenovy postavy otravovalo. Problém je vlastně i ten paradox, že je to prostředím spíš komedie pro dospělé, ale spíš je tam dementní humor v teenagerském stylu. Promarněný čas. ()

Reklama

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

Long shot se sice nevyhne klasickým rom-komovým klišé,ale nejednou je dokáže solidně shodit a jako celek je to milé,sympatické a vtipné.Rogen sice hraje prakticky totéž co vždy,ale v rámci nechutností se drží zpátky a jeho postavě se prostě nedá nefandit.Spolu s okouzlující Charlize se navíc nad očekávání doplňují a já jim tu vzájemnou chemii věřil...80% ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Hodne plany film, navyse o tom, jak ona jemu kedysi "delala chuvu" a po X rokoch sa on akoze zamiluje do nej ? No a dalej co ? Pretty Woman /viem, ze sa to tu nehodi, ale nic lepsie ma nenapadlo/ bola aspon originalny fillm - ona bola stetka, zamilovala sa do princa a ten tiez sa buchol do nej. . Tuto nic take nie je, len ze Theronova je jednou z najvplyvnejsich zien na svete - a na zaklade coho, doprdele ? To obavam sa netusi nielen Theronova, ba ani samotny scenarista! Proste sa obavam toho, ze ten mnohobodovy uzivatel, ktoreho komentare vidno na poprednych miestach ma pravdu s tym, ze je to "umělohmotná, po sté recyklovaná, ftaláty napumpovaná, nudná a zoufale nevtipná pásová pičovina". Nerad pouzivam vulgarne vyrazy, fakt len raz za cas /castym pouzivanim straca vulgarita svoju silu/, mno ale toto je extremne plany podpriemer - : 20 % ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Mám rád filmy s produkcie Goldebrg / Rogen a tento krát sa k ním pripojila aj Charlize, ktorú mám tiež celkom rád. Čakal som ďalšiu blbinu ako je od Rogena zvykom, ale nakoniec som bol celkom milo prekvapení serióznymi postavami a príbehom. Medzi Rogenom a Theron to celkom klapalo, vtipne scény nechýbajú a celkovo sa jedna o pohodový film, na ktorý sa veľmi príjemne pozerá. Jeden s tých filmov ktorý nie je výborný, ale ponuka skvelé postavy a hercov, ktorý nenudia a zabavia. 75% - 4* ()

Galéria (143)

Zaujímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 9. března 2019 na filmovém festivalu South by Southwest v Austinu (Texas, USA). (BMW12)
  • Fred (Seth Rogen) spomenie, že Charlotte (Charlize Theron) kandidovala do školskej rady v roku 1991, keď mala 16 rokov a on 13 rokov. Na základe tohto tvrdenia má v prítomnosti Charlotte 44 a Fred 41 rokov. (dwdb)

Súvisiace novinky

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

05.05.2019

Komiksový megahit Avengers: Endgame je na cestě k dalšímu rekordnímu víkendu. Na domácím trhu se odhaduje, že snímek utrží během svého druhého víkendu okolo 150 milionů dolarů, už nyní má film jenom… (viac)

Reklama

Reklama