Reklama

Reklama

Pes zabijak

  • Česko Pes zabiják (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Profesionálni zločinci Walker (John Malkovich), Stacy (Adrien Brody)  a Gage (Rory Culkin) sa vydali na svoju poslednú lúpež pred tým, než zanechajú zločinný život a začnú žiť počestne. No aj keď všetko do detailov naplánovali, táto akcia sa skončí nešťastne. Na úteku pred políciou hľadajú všetci traja útočisko v obrovskom sklade. Nie sú tam však sami. Keďže sa v týchto priestoroch často konajú nelegálne psie zápasy, číha na nich obrovské nebezpečenstvo – krvilačný bojový pes, ktorý tu jediný zostal po dnešnom zápase a čaká na svojho pána. A s ním sa rozhodne nedá žartovať rovnako ako sa nedá ani s jeho pánom, zločineckým bossom Blueom (Antonio Banderas), ktorého  zatiaľ nepoznajú, pretože ešte upratuje ring po psích zápasoch. Všetci traja lupiči majú skúsenosti len s domácimi maznáčikmi, krvilačný bojový pes je však celkom iná liga. Obrovský kanársky mastif vycvičený pre boj a vedený ku krutosti je otvorená hrozba smrti rovnako ako jeho pán Blue, ktorý sa už čochvíľa vráti do skladu a rozpúta peklo. Začne sa boj na život a na smrť. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Mno je to jenom další tupej pokus o další verzi Gaunerů s vyhasínajícími hvězdami v Bulharský garáži a jako bonus je tam pes zabiják, takže tak :)

na príspevok reagoval Lacike

Uživateľ vegetol.mp zmazal svoj príspevok.

Shanyo

Shanyo (hodnotenie, recenzie)

Brody aj Malkovich dokázali bravúrne zahrať vo vynikajúcich filmoch, no často sa pod nohy nepozerajú a stúpia do riadneho lajna. Mám pocit, že toto bude ten druhý prípad ........ 

U Banderasa to už inak ani nebude.

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnotenie, recenzie)

Absolutně nechápu pointu a význam toho psa ve filmu... vidím zde krimi a čekám něco napínavého kde se bude střílet a bude to o něčem a k tomu vidím zajímavé herce, pak ale uvidím v traileru nějakého krvežíznivého psa (což je mimochodem neuvěřitelně neoriginální a nezajímavé a navíc nesnáším když někdo dělá ze zvířat tohle...) na druhou stranu pak vidím, že by to nějaké krimi přeci jen mohlo být, ale prostě jen nechápu, co v tomhle filmu dělá do prdele ten pes, jakou roli tam má jako hrát... souhlasím s Lacike, taky ten film určitě vynechám a věřím, že to bude sračka.

na príspevok reagoval vegetol.mp

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Reklama

Reklama