Reklama

Reklama

VOD (1)

Kodanského policajta Christiana Tofta (Nikolaj Coster-Waldau) privolá jeho starší kolega Lars Hansen (Soren Malling) k prípadu údajnej domácej hádky. Zrejmého páchateľa policajti ihneď zadržia, keď však Christian chce preskúmať dom, uvedomí si, že nemá zbraň a požičia si ju od Larsa. Objaví dôkazy, ktoré svedčia o niečom inom než o domácej hádke, ale po návrate nájde Larsa s prerezaným hrdlom a muž, ktorého chytili a spútali, je preč. Ukáže sa, že podozrivý muž na úteku je v skutočnosti Líbyjčan Ezra Tarzi (Eriq Ebouaney), ktorého prenasleduje vodca ISIS Salah Al Din (Mohammed Azaay), aby pomstil vraždu svojho otca. Christian s ďalším policajtom sa pri prenasledovaní nevedomky zapoja do hry na mačku a myš s dvojitým agentom CIA Joeom Martinom (Guy Pearce), ktorý Ezru použil ako návnadu, aby chytil ďalších členov ISIS. Christian v súboji s časom musí nielen pomstiť Larsovu smrť, ale predovšetkým zachrániť seba samého. (TV JOJ)

(viac)

Videá (5)

Trailer 4

Recenzie (60)

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $7,8miliónaTržby Celosvetovo $56,000▐ Aktuálne obľúbený námet o krvilačných teroristoch a aj obsadenie je na prvý pohľad pútavé. Nuž ale režisér Brian De Palma je akýsi dojdení a rozpadá sa mu to pod rukami v banálnosti, dejovo to tam proste dosť škrýpe. /40%/ ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Vo filme „Domino“ je omnoho viac, ako sa to na prvý pohľad zdá. Príbeh filmu je koncipovaný do súčasnosti a preto by ani nemohol byť aktuálnejším. Jeho jednotlivé kúsky fungujú dobre, avšak ako celok, nie je to úplne ono. Chýba väčší priestor pre hercov, pre akýsi vývoj ich charakterov (nevyužité schopnosti G. Pearce) a lepšie prepojenie jednotlivých častí príbehu. P.S.: B. De Palma vie natočiť aj omnoho kompaktnejšie snímky. Osobné hodnotenie: 65% (**) ()

Reklama

kolemjdouc 

všetky recenzie používateľa

Za mě dobrý,Jak scénář ,režie,výkony herců.Čekala jsem obvyklé natočení tohohle tématu .Film naprosto vybočuje.Scénář pojal tohle téma úplně jinak.Drží se při zemi.Napětí tam bylo až až. Do 89 minut ho museli doslova našlapat.Já jsem měla ze záběrů s dronem ze stadionu mravenčení v zátylku.Doprovodnou instrumentální skladbou teda přiložili pod kotel!Natočeno typicky po seversku.Mimořádně skvělý dabing ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Námet dobrý, zaujímavé obsadenie, behanie po západne EU, ale nedokázala ma to zaujať, upútať a udržať do konca. Paradoxne od polky, kedy to síce gradovalo, tak to stratilo iskru pre diváka, ktorý dávno vie, že dvojka kladných fízlov ich tam všetkých vyliska. SKôr je to len taký výstražný prt pre Európanov. 2 z 5 ()

Figu 

všetky recenzie používateľa

Tak Dominu jsem věřil trochu víc! Nikolaj mě v Trestanci ukázal, že umí a to dost! Nicméně zde výkon jak kdyby na půl plynu. Známej ksicht Pearce zahrál záporáka asi tak mizerně, jako Willis v posledních pěti - šesti jeho béčcích, no a samotnej De Palma, kterej nese tu největší zodpovědnost... Tak ten si na sebe upletl silnej bič! Jo a to tomu ještě hrozně ublížila hudba, za kterou by si Donaggio zaloušil pár kopanců do držky. 40% ()

Galéria (26)

Súvisiace novinky

Hororový Harvey Weinstein

Hororový Harvey Weinstein

03.06.2018

Od posledního filmu Briana De Palmy (Zjizvená tvář, Mission: Impossible) uběhlo již šest let, zatímco jeho nejnovější snímek Domino s Nikolajem Coster-Waldau a Carice van Houten kvůli složitým… (viac)

Reklama

Reklama