Reklama

Reklama

Siréna

(seriál)
  • USA Siren
Trailer
USA, (2018–2020), 25 h 1 min (Minutáž: 40–45 min)

Hrajú:

Eline Powell, Ron Yuan, Curtis Lum, Chad Rook, Anthony Harrison, Rena Owen, Tammy Gillis, Andrew Jenkins, Brian Anthony Wilson, Jennifer Koenig (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(36)

Obsahy(1)

Seriál nás zavádí do města Bristol Cove, které se proslavilo díky legendě, podle níž kdysi bývalo domovem mořských panen. Poté, co příchod tajemné dívky potvrdí pravdivost pověsti, rozpoutá se velmi krutý souboj mezi lidmi a mořem. (HBO Europe)

Recenzie používateľa Sany33 k tomuto seriálu (2)

Pilot (2018) (S01E01) 

Vsadenie na pomerne neznámych hercov by malo svoj úspech keby vedeli hrať a keby neboli maximálne nesympatický. Takto to je iba úder do prázdna a moc sa mi to nepáčilo. Téma morských panien je tiež pomerne otrepaná a ak autori neprinesú do tohto univerza niečo prelomové neverím že bude mať seriál v ďalších epizódach šancu na úspech. To, že ak sa panna dostane do vody mení sa na nepríčetnú mrchu je celkom zaujímavé ale ohromne nepraktické. Zatiaľ jeden z horších pilotov. 41% ()

The Lure (2018) (S01E02) 

Už sa začína príbeh niekam hýbať ale nie som si istý či sa mi páči akým smerom. Rin, ako si nechá morská panna hovoriť sa rozhodla nájsť za každú cenu svoju sestru, ktorú držia na tajnej armádnej základni, ktorá je zhodou okolností hneď za mestom. Hlavný alfa samec sa jej púšťa na pomoc pričom jeho indiánskej priateľke to vôbec nevadí že je ochotný obetovať kus života ak nie celý za ženu z rybím ksichtom. Najabsurnejšie bolo keď skočil počas búrky intuitívne do vody a vytiahol tajné vládne zariadenie proste len tak na blind. A celá tá zápletka z históriou jeho rodiny je na smiech. Osobne neviem či tomuto filmovému či seriálovému dielu mám dať ešte šancu. 39% ()

Reklama

Reklama