Reklama

Reklama

24 hodín života

  • Česko 24 hodin života (viac)
Trailer 1

Bývalý elitný vojak Travis Conrad (Ethan Hawke) sa spamätáva z tragickej smrti svojej ženy a dieťaťa. Vtom sa však objaví jeho starý kamarát z armády Jim Morrow (Paul Anderson) s ponukou, ktorú nemožno odmietnuť. Jeho zamestnávateľ, súkromný vojenský dodávateľ Red Mountain, chce Travisa najať, aby za dva milióny dolárov spáchal veľmi nebezpečný atentát v Juhoafrickej republike. Travis úlohu prijme, ale akcia sa skončí vo chvíli, kedy ho zastrelí skúsená agentka Interpolu, Lin Bissetová. Mŕtvy Travis sa však zrazu prebudí späť k životu. Leží na operačnej sále v Red Mountain, kde ho podrobili experimentálnej liečebnej procedúre, vďaka ktorej získal navyše 24 hodín života. Je to však len preto, aby im prezradil dôležitú informáciu, ktorú tesne pred smrťou získal. Morrow chce vedieť presnú polohu ich cieľa... Travis, sklamaný zo zrady starého priateľa, sa rozhodne utiecť a dôkladne využiť posledný deň svojho nepodareného života, ktorý mu na Zemi ešte zostáva. Kým čas neúprosne beží, Tavis sa vyberie na nebezpečnú cestu zachrániť agentku Interpolu Lin Bissetovú a súčasne zničiť spoločnosť Red Mountain. A posledný deň svojho života si užije naozaj veľmi netradičným spôsobom... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (104)

Cinematrix 

všetky recenzie používateľa

Ethan Hawke mě snad v žádném filmu nezklamal, což je vtipný, protože ho vůbec nevyhledávám. Jenže vždycky, když si pustím nějakej zajímavej film, tak on tam jako na potvoru hraje, a hraje parádně. Je až s podivem, do kolika různorodých charakterů se tenhle herec dokáže implementovat. Kdybych byl zdatný hacker a chtěl bych vyvinout nějaký obzvláště podařený virus, pojmenoval bych ho "Ethan Hawke". Ale teď bych se rád obšírněji rozepsal o samotném filmu: Dobrej. ()

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Béčko ze staré školy jako vystřižené, které sice vnadí na lehce moderní zápletku, ale míra nostalgie je tu více než vrchovatá. Což samozřejmě není žádná výtka, tyhle filmy mají stále své silné publikum a o tohle si vyloženě říká. Nic víc tu však člověk nenajde, kromě obstojné, leč i přese všechny výbuchy, poměrně fádní akce snad jen stárnoucího Ethana Hawkea, který pomalu přechází do režimu Liama Neesona. ()

Reklama

Martin741 

všetky recenzie používateľa

A ja som spokojny, pan Uhlovodik Jastrab ma sice uz po 40 -ke, ale tempom, dialogmi a sa to celkom da zniest. Hlavne ked klasicke akcne hviezdy ako WCJD uz tahaju na 60 -ku a Segos pouziva dost kvalitne kvasnice, lebo v tom kysnuti sa mu dari - dost kvalitne jaxi napuchol, no a pan Klec je kapitola sam o sebe : 70 % ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Z traumatizovaného žoldáka se stává univerzální voják, který ať už zastaví, nebo nezastaví, tak (zřejmě) nepřežije.. Drsnost přestřelek a přítomnost krve nepřebily fakt, že to celé působí jako dítě vesnického idiota a jeho imbecilní matky. Hawke se chtěl zřejmě zařadit mezi akční geroje 40+, ale tady se hlavní role mohl chopit i odulý racek Štefan.. ()

Ouwen 

všetky recenzie používateľa

SPOILERY: Jsem už unavenej z toho "John Wick syndromu", kdy na jednu ránu všechno kolem sebe pokosím a nikdo netrefí mě. Akční scény krom toho, že postrádaj prostě sebemenší logiku, opět představují po zuby ozbrojené jednotky, co se tváří neuvěřitelně profesionálně a přitom to jsou jen palety na odstřel. Místo toho, abych byl prostě zažranej do tý akce, paradoxně na mě působí úplně uměle - s asi 30ti týpkama, co střílíme na auto, netrefíme řidiče, prohledáváme místo činu a nevšimneme si, že tam je na zdi přilepená C4. Fascinující teleportace postav tomu nasazuje korunu - cápková zdrhá s cápkem a proti nim přesila a v ten moment se před nimi zjeví Hawke v taxíku, aby začla samoúčelná automobilová honička. Která je samozřejmě dementně zakončená, protože hlavní rival Hawka má výbornej aimbot a taky přesně věděl, kam se s autem postavit, aby trefil svůj cíl. Nabíháme v 30ti lidech na jednoho borce u kontejneru, zabije 4 a zbytek prostě asi zázračně někam zmizel, jděte k čertu s timhle. Hawke je výbornej řezník, jelikož se však film bere nechutně vážně a nemá ani jeden prvek na odlehčení, šlo to mimo mě. Fantastická práce s kamerou a tvrdý Rko maj něco do sebe - přestřelky jsou však monotoní, stereotypní a prostě umělý. Příště bych poprosil maximálně 5ti členou jednotku, kteří pořádně zatopí hlavní postavě, než sto neschopných borců co maj stejnej výcvik - méně je někdy více a film nemá krom akčních scén co nabídnout. ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (4)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v JAR, konkrétne v Kapskom meste a v ázijskom Hong Kongu. (MikaelSVK)
  • Film mal premiéru 26.10.2017 na filmovom festivale Austin Film Festival. (beso74)
  • V záverečnej scéne mení Wetzlerová (Liam Cunningham) kravata sama od seba farbu, najskôr je žltá, potom modrá. (beso74)

Reklama

Reklama