Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komediálne ladený príbeh Ten, kto ťa miloval je zasadený do prostredia predvianočného zhonu známeho kúpeľného mesta. Hlavným rozprávačom príbehu by mal byť po správnosti kpt. Kalina – nepodplatiteľný policajt, milujúci manžel, skvelý otec a báječný syn svojej matky v jednej osobe, keby však iróniou osudu hneď na začiatku deja neumrel pri autonehode spôsobenej zlým výberom pneumatík. O mŕtvych len v dobrom, ale na zosnulého Kalinu začínajú na povrch vyplávať minimálne podozrivé skutočnosti vrátane okolností jeho smrti. Stačí pár nechcených indícií, fotiek, mierneho ohovárania zo strany blízkych a jeho manželke, Vande, sa zrúti svet dlho neotrasiteľnej dôvery. Predsa nemôže uveriť tomu, že by jej bol jej milovaný manžel neverný s policajnou konfidentkou Irenou, akokoľvek tomu nasvedčujú najrôznejšie nájdené dokumenty. Ako dlho? A ako mohla byť taká slepá? V snahe dozvedieť sa pravdu sa z Vandy stáva amatérsky detektív. Našťastie má pri sebe skvelý tým kriminalistov v podobe svojich dvoch malých synov s ich babičkou a jedného v živote nepraktického, praktického doktora... (Continental film)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (121)

anitae 

všetky recenzie používateľa

Tak, že to bude průšvih jsem čekala, ale to že prvni dvě třetiny přežiju bez spaní jen díky kukuřici jsem fakt netušila. Pobavila hláška s dlouhými nehty - moje babička to teda říkala expresivněji - ženský mají dlouhý nehty, aby si mohly vyndavat roupy ze zadku - no už jsem to neslyšela dobrých třicet let a další byla - Policajti mají honit zloděje, a ženský mají v klidu rodit při práci na poli...taktéž jsem hodně dlouho něco podobného neslyšela, tak asi toto měl být návrat k povedeným českým komedií, ale za mě se nepovedl. Za vánoční atmosféru začátkem listopadu 3* ;) ()

chrispe 

všetky recenzie používateľa

Tohle se mi teda nelíbilo. Bylo to... trapný. Nevím jaký jiný slovo použít. Těch, kteří v tom hráli mi bylo fakt líto. Není to sice takové dno, jako třeba Kameňák, ale určitým způsobem jsem myslela právě na něj, když jsem se na to dívala. Plejáda známých herců se zde transformovala do řady nesympatických postav, v horším případě s parukami. Mafiáni... kristebožeježíši... škoda mluvit. Ke kladům patří hezká kamera, povedené záběry v exteriérech. Možná i to šílené sněžení, občas jen na jednom místě, nebo dosti nárazově - tím myslím třeba: v jedné scéně sněhová bouře CVAK v druhé scéně jdou hrdinové z kostela a ani vločka. ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Iba o chlp lepšie ako typická Troškovina. Taký vianočný výplach mozgu na báze rodinnej duchárskej krimi komédie, z ktorej ale môže rozbolieť hlava. Hlavne ak to preženiete s cukrovinkami a majonézovým šalátom. Miestami tak trápne, že aj deťom sa zatvárajú oči. Na hranici odpadu. 30/100 ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Má byť komédia, ale názov ako pre tvrdú drámu v slzavom údolí. Ale až taká nulová vec to nebola. Dalo sa aj zasmiať, napríklad keď... alebo... No vlastne, človek si nespomenie na nič. Ale žeby to dávalo vyslovene zlý pocit, niečo negatívne, amatérske, tak to zase nie, už väčšie presexualizované sračky o rôznych ludrách a s rôznymi ludrami sa vydávajú za komédie. Tu boli aspoň dve sympatické Slovenky aj s oblečením a Čermák s frizúrou Vaša Patejdla. ()

rigby 

všetky recenzie používateľa

Naprosto zmatený film, jestli se vůbec tohle dá nazvat filmem a není to pro toto slovo urážka. Vůbec jsem nepochopil, co to mělo být. Jako krimi rozhodně nefunguje, jako komedie možná, ale hodně vyčpělá. Situace, které na sebe nenavazují a nejsou vůbec zábavné ani nemají žádný jiný smysl. Postavy, o kterých je škoda vůbec mluvit. Tak nakonec vánoční film? To už vůbec ne. Opravdu tu nelze najít jediný záchytný bod, jediné plus. ()

Galéria (217)

Zaujímavosti (20)

  • Marie Poledňáková nebyla v obsazení Jana Pachla, režiséra a scenáristay filmu, vždy zajedno. „Nepamatuji si všechny své námitky, ale Soňa Norisová určitě neměla být Vanda. Vnutil mi ji producent a střihač Adam Dvořák, já jsem si představovala blonďatou herečku, ale už nevím, kterou. Dneska jsem za to ráda, když jsem Soňu viděla hrát, velice se mi líbila a hodně hlasitě jsem svůj nesouhlas odvolávala. Ona je pro mne skutečný talent. A děkuji Adamu Dvořákovi, že si za ní stál a že ji pro mne objevil.“ [Zdroj: novinky.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama