Reklama

Reklama

Chůva na zabití

  • USA The Babysitter
Trailer

VOD (1)

Cole jednou zůstane déle vzhůru a zjistí, že jeho krásná chůva je členka satanského kultu – a ten udělá všechno pro to, aby ho umlčel. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (275)

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Po slušnom Better watch out, prichádza v rýchlom slede ďalšia tématicky podobná, hororová komédia, Babysitter a opäť sa jedná o vydarenú žánrovú zábavu. Scenár je už tentoraz síce podstatne predvídateľnejší, ale v tomto type filmu s tým nemám väčší problém. Opäť sú veľkým plusom postavy, hlavný hrdina a aj jeho opatrovateľka mi prišli mimoriadne sympatickí, pričom som rád, že ona tu nie je len za nejakú štandardnú vraždiacu modelku, ale jej pozadie je zaujímavejšie a tak sa mi páčila aj celá úvodná fáza, ktorá sa venuje vlastne len ich vzťahu. A od prvej vraždy sa to už očakávane rozbehne a síce to mohlo byť predsa len trochu dejovo nápaditejšie, ale celkom som si to užil. O atmosfére alebo napätí tu tiež nemôže byť ani reči, ale na rozdiel práve od spomínaného Better watch out sa tu aspoň tvorcovia nebáli krvi a tak sa tu nájde viacero výborných brutálnych momentov, aj keď už trochu v splatterovom štýle. Ale aj tak sú všetky zaujímavé a dostatočne drsné. A najviac vynikne likvidácia policajtov. Ani záporáci nie sú najhorší, každý z nich v niečom vyniká, ale zábavný černoch mohol dostať trochu viac priestoru. Pretože vlastne len on sa staral aj o nejaký humor. A technicky tu nemám žiadnych výhrad, McG nie je zlý režisér, len možno dostal viaceré až moc ambiciózne projekty, na ktoré nestačil, ale takéto menšie filmy mu sedia a mohol by pri nich zostať. Takže celkovo som dostal presne to, čo som očakával a od tohto typu filmu aj chcel, svižnú zábavu so sympatickými postavami a dostatkom krvi. 72% ()

ledzepfan 

všetky recenzie používateľa

HA! Nekompromisní odpověď na šitózní Better Watch out. Žabař McG proškolil Peckovera jako poseru ze školky. The Babysitter je vším čím se upachtěný BWO snažil být a aby to nebylo málo pro jistotu to B. uhrál ještě o několik levelů výše. Nápaditost, nadhled, nadsázka a vtip tvoří tak konzistentní mikrosvět, že pro mě nebyl absolutně problém celou tu hru přijmout, královsky se u toho pobavit a svým způsobem snad i dojmout.... V rámci grindhousovských guilty pleasure ujeťáren, plný kotel :D ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

McG ma uchvátil akciou v Charlieho anjeloch, kde bola natoľko bombastická, až som si prial, aby mu niekto ponúkol akčný veľkofilm za 200 miliónov a bez humoru a infantilných herečiek. Stalo sa. Terminator Salvation je dodnes najhorší diel ságy. Potom to už s týmto režisérom išlo dole kopcom (To bude boj!, 3 dni na zabitie) a tak asi mohol byť rád, že mu v roku 2017 Netflix ponúkol réžiu aspoň tohto nenáročného, ale miestami celkom zábavného, krváku. Je pravda, že Sám doma si koledoval o krvavý remake, ale zrovna takto som si ho nepredstavoval. Mohlo to byť lepšie. Ale aj horšie. ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Príbeh starý ako ľudstvo samo: on je mladý, šikanovaný nerd, ona je jeho cool, sexy opatrovateľka, ktorá vykonáva obety diablovi a potrebuje na to jeho nevinnú krv. Nízkorozpočtová pecka nadupaná skvelými nápadmi a s bohovským castingom. Strašná škoda, že to skončilo len na Netflixe. Chcelo to pár mega a minút navyše, rozvinúť mytológiu a charaktery postáv a bola by to ultimatívna šupa. Silných 80%. ()

Kudly4 odpad!

všetky recenzie používateľa

Ty krávo, takovou sračku jsem opravdu nečekal. Já jsem se tedy ani jednou nezasmál (což jsem podle zdejších komentářů měl) a střízlivý jsem nebyl, Horor ?! Ani náhodou. Zde to nezachránila ani pěkná čubka, ani Gore, vůbec nic. Nemám rád horory s dětmi, ale tohle je opravdu na vrcholu žebříčku toho nejhoršího. Tenhle "příběh" by se měl zkrátit o dost zkrátit a poslat ho do pořadu Věřte - Nevěřte. ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (9)

  • Natáčanie prebiehali ešte v roku 2015, kedy sa počítalo aj s premiérou. Nakoniec však práva získala spoločnosť Netflix a film putoval do kín v piatok 13. októbra 2017. (m.a.t.o.)
  • Ke konci filmu zazní úryvek písně „We Are The Champions“ od skupiny Queen. (noelcoward73)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (Kejf.)

Súvisiace novinky

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

15.10.2019

Kolem chystaného spin-offu akční série G. I. Joe Snake Eyes se dlouhou dobu nic nedělo, spousta lidí tak projekt považovala za mrtvý. Studio se ale v posledních měsících zdá být spokojené s dosavadní… (viac)

Reklama

Reklama