Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Obyvatelé museli podle rozkazu odevzdat zbraně, štíty a brnění za uměleckými účely, takže jsou při útoku zuřivého Jarla Varga bezbranní. (Netflix)

Recenzie (4)

muti 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Čo sa stane ak preskočis dobu až do súčasnosti? Zachráni neexistujúca rola kreatívneho riaditeľa vikingov a posunie ich o epochu ďalej? Zahoďte zbrane, nastavte si pozitívne myslenie, vyberte správy čítať a hor sa naprieč osudu ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

The Siege. Ormova družina sa vracia do osady Norheim aj s lupom. Nakoľko neprivezú žiadne železo pre Rúfusa vydý Orm pokyv, aby všetci odovzdali svoje zbrane, štíty a brnenia aby mohol Rúfus pokračovať vo svojej práci. Na oslavu po nájazde príde jeden z mužov jarla Varga a ako podiel z lupu si vezme aj jedného otroka. Zistia, že Orm bol na výprave na Západe, lebo otrok je Brit a tak sa jarl Varg rozhodne napadnúť Norheim práve v čase, keď Rúfus usporiada prvú skúšku plánovanej divadelnej hry. Vargovo vojsko poľahky premôže to Ormovo a všetkých zajmú. Za zmienku stoja minimálne zmienky o orlovi a scéna, v ktorej člen Vargovej družiny znásilňuje Orma, pretože ten je v ženských šatách uväznený spolu so ženami. Následný Arvidov objav v Ormovej truhlici ešte zvýrazní úspech a komediálny charakter tohto seriálu, pretože na politickú korektnosť kašle z vysok a to chce v dnešnej dobe odvahu. Počet hodnotení na čsfd prezrádza, že seriál má u nás veľký úspech a po uverejnení komentárov k tomuto seriálu nehrozí prezeranie môjho profilu inými užívateľmi, ako keď komentujete (kriticky) Stranger Things či Spidermana. ()

Reklama

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pátá epizoda se u mě zařadila spolu s třetím dílem k těm slabším. Mám takové podezření, že za to může hlavně Říman Rufus. Tvůrci ho zjevně napsali jako humornou postavu, mě ale tenhle týpek leze ošklivě na nervy. Závěrečný útok na Norheim a Orm, kterého potkal osud horší než smrt, situaci trochu zachraňovali, ale ten Rufus... 3*+ ()

Galéria (1)

Reklama

Reklama