Reklama

Reklama

The Story of Diana

(TV film)

Objevte pozoruhodný život a soukromé bitvy zesnulé princezny Diany díky rozhovorům s bratrem a dalšími, kteří ji dobře znali. (Netflix)

Recenzie (2)

hazdrova 

všetky recenzie používateľa

Diana bola fenomén, bola svetlo doby pre britskú monarchiu a takisto jej zostupom. Celebrita je to čo je pre Dianin život slabý výraz. Film veľmi dobre tematicky rozdelený na dve časti - nádherne ukazuje pozitívnu a negatívnu stránku života v monarchii, ktorá platí aj dodnes, i keď je menej medializovaná, resp. monarchia už si dáva lepší pozor na odpočúvanie a prenik kráľovskej reality do sveta. Skvelý dokument. 4,2* ()

erased 

všetky recenzie používateľa

Kydači hnoje kydají hnůj na kydače hnoje zatímco původní hnůj zobrazují pro náš pokračují fetiš, pardon, teď už vlastně úplně reflektované a kritické posouzení. Přitom tady chybí to co většině dokumentů, ač to v tomto případě z tématu, zobrazovaných materiálů, i (s výjimkou bratra) prázdných řečí mluvících hlav naprosto křičí: povznesení se nad hledání hrdinů a záporáků, a nad hledání jednoduchých pohádkových narativů v polovětných clickbait titulcích. Přínosné tedy nakonec jen jako nalakovaná rekapitulace života princezny Diany jako původu moderního hnojokydačství. ()

Reklama

Reklama