Reklama

Reklama

The Story of Diana

(TV film)

Objevte pozoruhodný život a soukromé bitvy zesnulé princezny Diany díky rozhovorům s bratrem a dalšími, kteří ji dobře znali. (Netflix)

Recenzie (2)

erased 

všetky recenzie používateľa

Kydači hnoje kydají hnůj na kydače hnoje zatímco původní hnůj zobrazují pro náš pokračují fetiš, pardon, teď už vlastně úplně reflektované a kritické posouzení. Přitom tady chybí to co většině dokumentů, ač to v tomto případě z tématu, zobrazovaných materiálů, i (s výjimkou bratra) prázdných řečí mluvících hlav naprosto křičí: povznesení se nad hledání hrdinů a záporáků, a nad hledání jednoduchých pohádkových narativů v polovětných clickbait titulcích. Přínosné tedy nakonec jen jako nalakovaná rekapitulace života princezny Diany jako původu moderního hnojokydačství. ()

hazdrova 

všetky recenzie používateľa

Diana bola fenomén, bola svetlo doby pre britskú monarchiu a takisto jej zostupom. Celebrita je to čo je pre Dianin život slabý výraz. Film veľmi dobre tematicky rozdelený na dve časti - nádherne ukazuje pozitívnu a negatívnu stránku života v monarchii, ktorá platí aj dodnes, i keď je menej medializovaná, resp. monarchia už si dáva lepší pozor na odpočúvanie a prenik kráľovskej reality do sveta. Skvelý dokument. 4,2* ()

Reklama

Galéria (2)

Reklama

Reklama