Reklama

Reklama

Nebezpečne námesačná

(TV film)
  • Kanada Sleepwalking in Suburbia

Obsahy(1)

Michelle Millerová je chronicky námesačná. Po tom, čo pred rokom potratila, sa spolu s manželom Danom Millerom snažia o ďalšie dieťa. Jednej noci námesačná Michelle v spánku prekráča až k susedovi Lukeovi Williamsovi, ktorý je doma sám, keď jeho manželka Nancy odcestovala z mesta. Michelle netuší, že sa celú noc milovala s Lukeom. Po vášnivej noci Luke zistí, že sa zaľúbil do Michelle, a kvôli nej je ochotný opustiť svoju ženu Nancy. Michelle však netuší, čo sa v osudnú noc stalo, a ani by jej nenapadlo, že otcom vysneného dieťaťa nemusí byť jej vlastný manžel. S kým vlastne otehotnela? Je dieťa Danovo alebo Lukovo? (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (3)

JADIM 

všetky recenzie používateľa

Takéto niečo sa bohužiaľ bez prznenia logiky natočiť nedá. Ten muž ju nevedel dobehnúť? Každý má odomknuté zadné dvere? Je vlastne možné, že by niekto toto robil ako námesačný a nezobudil sa? Čo tomuto filmu musím uznať je to, že dokázal každú námesačnosť spraviť zaujímavou a jedinečnou. Dokonca aj tie konverzácie dokázali byť občas zaujímavé, aj keď niekedy dosť absurdné. Najviac ma zaujala scéna, kde sa námesačná Michelle bozkáva so svojou spiacou kamarátkou. 6/10 (Videné v TV, 11.7.2020, SK dabing) ()

Reklama

Silviaxx 

všetky recenzie používateľa

Myslím, že na TV film celkom v pohode záležitosť. Herecky síce nie príliš obratné, ale dej aj zápletka sa dajú zniesť. Dokonca je tu aj pokus o prevratný zvrat, ktorý síce je očakávateľný, avšak poteší, že sa tvorcovia snažili o maximum. Možno by som viac uvítala rozvíjanie psychologickej linky (čím myslím psychologický podtext sexsomnie v prípade hlavnej hrdinky), ktorá nám bola prvoplánovo podhodená, ale zjavne panovali obavy zo zabrdnutia do týchto vôd. Z miernej drámy sa z môjho pohľadu vykľul minithrillerík, ktorý určite nebude lámať rekordy sledovanosti a za pár dní si naň pravdepodobne ani nespomeniem, ale ako taká jednohubka k večernej pohodičke pri telke nebol na zavrhnutie. ()

Galéria (2)

Zaujímavosti (1)

  • V jednej scéne Dan (Giles Panton) kontroluje v rukaviciach pulz. Cez rukavice však nie je možné pulz cítiť. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama