Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aplikácia s názvom Ryde pomáha osobám z Los Angeles prepraviť sa luxusným vozidlom z miesta na miesto. Jednoducho stačí zadať polohu, zavolať si prostredníctvom aplikácie Ryde šoféra a samozrejme zaplatiť. Problémom je ale to, že nikdy neviete, kto naozaj šoféruje vozidlo, do ktorého ste práve nastúpili. (Marceloo)

Recenzie (12)

gulista 

všetky recenzie používateľa

"Technológia nás zbližuje. Alebo možno len privádza cudzincov príliš blízko. Ale nakoľko môžete naozaj niekomu veriť? S novou aplikáciou nikdy neviete ku komu nastúpite do auta. Alebo či z neho vôbec vystúpite." Obsah ma zaujal, nápad a myšlienka celkom dobrá, ale... O vrahovi sa nič nové nedozvedáme, iba nevysvetliteľne vraždí a jeho konanie je nepochopiteľne hlúpe. Po pár minutách ma film prestal baviť a bolo mi jedno ako skončí. V niektorých momentoch je predvídateľný a nezachránili ho ani obnažené herečky. No a po otrasných záberoch na vrahovu tvár pri bodaní alebo mlátení sa to celé ešte viac zhoršilo. Za zmienku stojí asi len hudba, za ktorú sa film vyhol tomu najnižšiemu hodnoteniu. 20% ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

6 704 ľudí, "dokopalo" tento absolútne, dejovo slaboduchý slasher, v ktorom stojí za zmienku tak akurát jedna scéna, na úroveň, a teraz si radšej sadnite, lebo toto bude zrejme nepochopiteľné pre mnohých fanúšikov žánru: priemerného hodnotenia 7,5 IMDb. Nie štyria, nie 704 ľudí, ale šesť tisíc 704 (!). Toto môže byť jedine práca "hackerov" ... ()

Reklama

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Aplikácia s názvom Ryde pomáha osobám z Los Angeles prepraviť sa komfortným vozidlom so súkromným šoférom z miesta na miesto. Jednoducho len zadáte polohu, zavoláte Ryde jazdca prostredníctvom aplikácie a zaplatíte. Problémom je to, že nikdy neviete, kto naozaj šoféruje vozidlo, do ktorého ste práve nastúpili. - Vela pozitívnych vecí sa na tomto projekte nájsť nedá, ale počíta sa aspoň to, že to nevyzerá úplne amatérsky ako väčšina hororov z tejto kategórie. Herci sa snažia, ale je vidieť, že na celovečerné snímky ešte nie sú pripravení, rovnako ako režisér, ktorý ich nedokáže viesť tou správnou cestou. Všetko tu je založené len na náhodách a nezmyselných rozhodnutiach postáv, takže to vôbec nefunguje. + herečka z V/H/S: Viral + herec z 2 Lava 2 Lantula! ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Chlap zabije buchtu a taxikáře, jehož identitu si přivlastní a jezdí drožkou místo něj, přičemž občas nějakého zákazníka oddělá. Toť vše. Ne že by mi vadila absence zápletky, ale to by to musela být nějaká šílená jízda s nápaditým gore a to se tady nekonalo. Jedna odmlácená hlava halt jaro nedělá. Nicméně uznávám, že se na to vzdor všemu dalo občas i koukat a (ne)děj měl určitý spád. 35% s přivřenýma očima. ()

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Nějak nechápu smysl k natočení tohohle filmu. Takže zhruba celé je to o tom, že jakémusi chlápkovi přeskočí v mozku z toho, že je jeho přítelkyně nebo žena těhotná tak ji zabije pak zabije řidiče taxíku a dělá jeho práci. Většinu lidí zabije a 3 ženské nechá žit to je celý děj. Psychologie 0 děj 20 procent ( v podstatě celý film se jezdí taxíkem a kecá pak někam dojede vraždí a to se opakuje dokola). Pochválit se tak dá jedna vražda kdy tím, že jednu ženskou mlátil jí urval hlavu postava dvojitého T což je luxusní vidlák a ženské,které jsou libové i na poměr hororu (tam se kásting opravdu povedl) ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama