Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Liam se probere po autonehodě a nepamatuje si, kdo je. Když se vydá do města pro pomoc, nachází jen mrtvá těla s podivně bledýma očima. Liam se nejprve domnívá, že to způsobil virus, který je přítomen ve vzduchu. Záhy však odhalí děsivou pravdu – každý, kdo se k němu přiblíží na vzdálenost 15 metrů, okamžitě zemře. (Cinemax)

Recenzie (89)

warrenur 

všetky recenzie používateľa

Velmi pozitivne hodnotim napad a prevedenie. Zvlast pociatocny rozjazd tomu da to spravne mysticno. Obaja reziseri tiez celkom osvedcene stavili na atraktivitu postupneho odkryvania minulosti, ako sa filmovym postavam postupne vracia pamat. Volba ustrednych postav tiez moc nedrazdi. Zial, napriek urcitej benevolencii v logike v zanri sci-fi, aj tu je pritomnych par vylozenych hluposti a preslapov. Mna osobne "dostali" najviac tie "nahody", ci zhody okolnosti v zavere filmu. Skoda, stacilo popracovat na scenari a mohli sme tu mat nadpriemerne sci-fi. Pre zaujimavost odporucam, ako fungujuci celok vsak nic extra. Slabsi priemer na dobru noc, ked uz mozno mozog divaka nepracuje na plny vykon. ;) Trojhviezdie ber s rezervou, kvoli vyzdvihnutiu pozitiv na zaciatku mojho komentara. ()

raimi 

všetky recenzie používateľa

Partička z RKSS, která má na svědomí režijní zářezy v podobě legendárního Le Bagmana, Turbo Kida a hlavně úžasný a nedoceněný Summer of 84, vyprodukovala tenhle chytrej, atmosférickej mysteriózní thriller, kterej se ale v druhé půlce bohužel plácá v současných "liberálních" klišé. Takže se najednou v příběhu s pěkně vyprofilovanýma a uvěřitelnýma postavama objevují karikatury zlých a tupých policajtů, redneck dezolátů, a celý to završí relativizace "zla". Škoda toho, mohl to být pamětihodnej kultovní biják. ()

Reklama

mirkath1 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle bylo dokonalé. Škoda, že mnozí nevydrželi pomalý rozjezd a že je ani trochu nezajímalo oč vlastně jde. Připravili se o dost zajímavý závěr. Dát odpad po jak píše LIVINGDEAD 2x pár minutách je hloupé. Pokud hodnotím film odpadem i když jsem to neviděla, no není to divné??? Právě po polovině to začalo být zajímavé. Kdybych tak jednala připravila bych se o 8hrozných, kde se nedělo hodinu ani hovno :) ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Ja už keď vidim, že to točila Kanada, nepríjemne ma zmrví a idem do toho s tým, že další odpad. Výnimka ale potvrdzuje pravidlo. Radius neni nič svetoborné a prvá polka je na vraždu, ale tá druhá polka je napísaná veľmi umne a čím bližšie je záver, tým viac sa to rozmotáva a postupne sa odhaľujú veci, na ktoré počas filmu neprídete. Aj sci fi prvok s výbojom je síce trochu retardovaný, ale funkčný. V kalných kanadských vodách je toto skvost. 3 z 5 ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Nápad je výborný a to včetně závěrečného zvratu. Dalo se dívat i na herce a Charlotte Sullivan mě hodně bavila. Jenže tady bylo zoufale znát, že to celé stálo asi tak 10 dolarů a chybějící finance se dvojice tvůrců pokoušela vyrovnat bezobsažným plkáním a zbytečným pobíháním či popojížděním sem a tam. Nicméně by nebylo vůbec od věci, kdyby se k téhle látce po letech nějaké větší studio vrátilo. Mohla by to být pecka. 40% ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (1)

  • Film se natáčel v Selkirku a Winnipegu (Manitoba, Canada). (ČSFD)

Reklama

Reklama