Reklama

Reklama

Epizódy(18)

Obsahy(1)

Obyčajný človek, kuchár zomrie pri autonehode, ale jeho duch sa prebudí v inom mužovi s rovnakým menom a vekom, ale s úplne odlišným pozadím. Stane sa hlavou dvoch rodín a trápi sa nad svojimi dvoma rôznymi ženami. (EsterH)

Recenzie (2)

ASK 

všetky recenzie používateľa

Dej sa zameriava na bankového manažéra a majiteľa reštaurácie, ktorí zomrú v ten istý čas. V posmrtnom živote dôjde k veľkému zmätku a telo bankára omylom obsadí duša šéfkuchára. Stane sa hlavou dvoch rodín a trápi sa nad svojimi dvoma rôznymi ženami.  Dej bol pútavý a nepredvídateľný. Počas všetkých častí som bol zvedavá, ako sa to skončí. Herci boli úžasní, ak uvidíte tú drámu, pochopíte, aké ťažké je uhádnuť koniec alebo postaviť sa na stranu jednej z dvoch manželiek, pretože budete ľutovať obe . Koniec bol nečakaný... ()

EsterH 

všetky recenzie používateľa

Veľmi sa mi to páčilo. Celý čas rozmýšľam, prečo je tento seriál trocha zabudnutý... možno preto, že je "iný" - nie je ani o tridsiatnikoch, ani o školských láskach, ani tam nie sú veľké hviezdy.. ale možno práve preto sa mi to páčilo, lebo tam bolo menej klišé a koniec nebol predvídavý. Bola tam mystika, romantika, humor a úžasné OST. Komu by chýbali pekní mladí chlapci, hrá tam aj Kai z EXO a pre mladšie ročníky je tam aj kúsok zo školy a dokonca bez šikany. ()

Reklama

Galéria (13)

Zaujímavosti (1)

  • V hlavní ženské roli se dle původního záměru televizních tvůrců měla objevit všestranná a talentovaná jihokorejská herečka Ji-woo Choi. Nestalo se tak ale, protože herečka nabídku nepřijala. Dala tak tím možnost své herecké kolegyni, dnes již převážně jen televizní herečce Hyeon-joo Kim. (Conspi)

Reklama

Reklama