Reklama

Reklama

Neporaziteľný: Návrat kráľa

  • Česko Neporazitelný: Návrat krále (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Každým novým zápasom sa Yuri Boyka snaží prebojovať na turnaj európskej ligy bojových umení. Nešťastná náhoda a smrť súpera v ringu ho prinútia zamyslieť sa nad športom, ktorému zasvätil svoj celý život. Keď zistí, že manželka muža, ktorého nechtiac usmrtil v ringu, má existenčné problémy, rozhodne sa jej pomôcť. Bojuje v sérii zápasov, ktoré sa dajú vyhrať len ťažko. Pre jej záchranu však urobí všetko. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (185)

Rocky88 

všetky recenzie používateľa

Velké zklamání. U tohoto typu filmů nijak nevyhledávám košatý příběh, tady je ale už naprosto stupidní. Člověk proto skřípe zuby a těší se alespoň na pár pořádných kopanců do zubů a parádních bloků, jenže tady je to naprosto nepochopitelně skoro jedno a to samé. Ničím nepřekvapivé, nenápadité. A finální soupeř? V zajímavostech k T2:Judgement Day můžete najít, že Arnie dostal v přepočtu cca 85 000 USD za každé slovo, které promluvil. U zdejšího "bojovníka" (kterého hraje obr Martyn Ford) byste s podobnou statistikou nepochodili, protože on umí jen "hrrrrrn, ááááááááá, uuuuuuuuuh". Výsledkem je, že u finálního souboje se člověk směje. A to rozhodně nebylo úplně cílem. ()

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Bojka nějak nemá na filmy štěstí. Když mu do páru nepřiklepnou obligátního pozitivně diskriminovaného negra, ušijou na něho potměšilí scénáristi do třetice zápletku tak nekonečně blbou, že jsem u ní málem několikrát umřel. Tohle už fakt nebylo zábavně blbé, tohle bylo jen blbé. Doufám, že touhle parodií na červenou knihovnu Bojka už definitivně skončil, další díl bych nemusel přežít, nebo aspoň přežít příčetný. Na druhou stranu ovšem musím opět ocenit prvotřídní fighty se skvělou choreografií i kamerou. A nejlepší z celého fláku bylo bezpochyby dvoumetrové pololidské hovado Košmar, noční děs, monstrum z lapáku, zuřivá bestie. Tahle impozantní postava by si myslím zasloužila samostatný celovečerák, diváky by jistě zajímalo jaké měl dětství, jak mu to šlo ve škole, co jeho koníčky a tak. ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Cakal som dalsieho Boyku (ultimativnu uchvatnu arenovku) a dostal som dalsieho Ninju (film z bohovskymi bitkami ale neznesitelnou dejovou omackou). Zapletka o tom, ze si Boyka vstupil do svedomia a kvôli vycitkam, ze zabil cloveka sa snazi pomahat jeho zene mi vzhladom na Boykovu silnu poboznost v minulych dieloch pripadala celkom akceptovatelna, ale je podana tak strasne nezazivne, ze ma sceny mimo bitiek vôbec nebavili. A kvôli mizerneme podanemu deju utrpeli aj bitky. Po choreografickej stranke sice boli uchvatne a asi najprepracovanejsie a najkomplikovanejsie z celej serie. Aj ked miestami som uz aj ja mal pocit, ze to s tymi otockami a saltami prehanaju. A to ich bezne zboznujem. Ani po rezijnej stranke velka zmena stylu nenastala a po väcsinu filmu to vyzera jak keby to natocil sam Florentine. Trochu ma srali len posledne dva suboje v ktorych sa kamera trochu chveje. Hlavnym problemom je, ze bitky negraduju v ramci pribehu. Pôsobia, ze su len tak dodatocne vlozene do filmu, aby sa kazdych par minut odohrala nejaka bitka, kedze sa to vola Undisputed. Proste tu nie je ziadny ultimativny zaporak, ktory by si postupne budoval reputaciu a my by sme sa tesili na jeho suboj s Boykom. Nie su tu ani ziadne povedome xichty typu Lateef Crowder na ktorych duel som sa tesil. Je tu kopa sice schopnych ale uplne neznamych bijcov. Pokial sa nesustredite, tak vam ani nedôjde, ze jeden z borcov je Tim Man. V bitkach mi zase chybalo skandovanie divakov a poriadna hudba, ktory by im dodavala atmosferu. Nedockame sa ani klise o vzchopeni hrdinu potom co prehrava. V trojke vsetky tieto klise su a funguju perfektne vdaka comu ju povazujem za najlepsiu arenovku. Stvorka v tomto smere uplne zlyhava. Po predoslych dvoch dieloch som sa nevedel dockat vzniku dalsieho, ale po tomto diely uz na dalsi chut nemam. Choreograficky to uz prilis nie je kam posunut a po dejovej stranke duplom. Vymyslat nejake dalsie zapletky mimo ring je zbytocne, kedze u jednorozmernej Boykovej postave proste nefunguju. Viackrat si to mimo bitiek uz nepustim. 6/10. ()

Lateef 

všetky recenzie používateľa

Trojkou došel Boyka pětihvězdičkového Vykoupení. Vznik čtyřky byl technicky velmi náročný a vzhledem k průtahům s uvedením si lze vyvodit, že jeho realizace byla otázkou spíše vyšší moci než schopnostmi tvůrců. Jenže prostě když něco děláte srdcem, všechno ostatní včetně rozumu jde do prdele. Takže jo, příběh čtyřky zrovna nezabral sto áčtyřek, ale koukám-li z druhé strany: na co jsme čekali, že to tvůrci navlečou?? Ano, sedělo mi víc prostředí ze třetího dílu, včetně dalších fighterů, tady prostě nabíhají osvalenci do ringu vlastně bez jakýchkoliv expozic a opouští jej ve stavu rozsypaného čaje. I přes jednostránkový scénář se mi ale postava Boyky mimo ring líbila. Stejně jako Alma. Příběh uzavírám jako tu nejtenčí nit, na kterou realizační tým Chapkanov, Florentine, Man navlékl naprosto špičkové bojové korálky. Adkins v mezidobí mezi třetím a čtvrtým dílem absolvoval krasobruslařský kurs u Pljuščenka a okořenil ho svými nárty, patami, lokty, přičemž vznikl nový bojový styl Boykadó. To, co se tu děje v ringu, má samozřejmě v prvé řadě vypadat super, ale ono to jednoduše JE super, protože Adkins, Man, Achabbkahe a další jsou srdcaři a totální šrotovací mašiny, které znají snad jen jednoručky, strečink, gymnastiku a nulovou gravitaci. Mám štěstí, že stárnu, ale vidět tato arénová komba v nějakých patnácti šestnácti letech, bezmyšlenkovitě bych svolil k odjezdu do džungle, běhal bych s kilem hovězího u zadku se smečkou hyen za sebou a nechal si na rectus abdominis pouštět tykve klidně ze stometrové sekvoje. Prostě rozklad na buněčné úrovni, fantazie, euforie, obdivuje tenhle skill maximálně. Navíc je super, že vše krásně vidíme, že funguje kamera, střih, nasvícení... a jen ta hudba pokulhává. Alan Gold a jeho Can´t Stop Me je fajnová, i znovu ta Bring It On, ale jinak vlastně nic. Pátý díl nejspíš uvidím ve věku 40+ (a Adkins 46+), takže své nadšení krotím, ale teď jsem si to užil ještě opět skvěle. Díky za to! ()

Slasher 

všetky recenzie používateľa

Scott Adkins je prostě takový nasvalený hovado, mix bojových umění a gymnastiky tak brutální ke kochání a krve v ringu takový množství, že je mi úplně u prdele nějaká pravoslavná lítostivá omáčka i ta ruská záporácká parodie na DeNira. Navíc sem někdo chytře dostal beasťáckýho Martyna Forda, což je vyloženě třešnička. Tupá akční mlátička, další super díl téhle série a ta správná pánská zábava. ()

Galéria (51)

Zaujímavosti (12)

  • Martyn Ford získal rolu vo filme na základe odporúčania Scotta Adkinsa (Boyka), s ktorým sa poznal už pred natáčaním. Obaja bývajú v rovnakom meste a prvýkrát sa stretli v posilňovni. (m.a.t.o.)
  • Trayan Milenov (Boris Tarsov) si zahral vo všetkých troch pokračovaniach série Undisputed. V každej časti mal súboj so Scottom Adkinsom (Yuri Boyka), no vždy stvárňoval iného súpera. (m.a.t.o.)
  • Napriek tomu, že sa dej filmu odohráva na Ukrajine a v Rusku, tak jeho natáčanie prebiehalo v Bulharsku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené