Reklama

Reklama

Unhinged

Trailer

Obsahy(1)

Štyri mladé priateľky sa rozhodnú vydať sa po úzkych cestách na svadbu do Anglicku, avšak po ceste uviaznu v lese. Tu objavia dom, v ktorom žije slečna Perkinsová (Michelle Archer), a sú nútené nájsť tam útočisko. Na povale však žije temné zlo, ktoré čaká len na vhodný okamih, kedy sa objaviť. (Arsenal83)

Recenzie (4)

jungledmnc odpad!

všetky recenzie používateľa

Lidi se v horrorech obvykle chovaji dementne, ale tohle prekonalo vsechny moje nejdivocejsi predstavy o imbecilite lidi, scenaristu, reziseru... ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Radšej mali konečne vydať pôvodnú, polozabudnutú, atmosférickú ´82 verziu na bluray, než vyrábať takýto malý, takmer bezvýznamný remake... Ale pozerať sa to dalo, nijak ma to nenasralo a postupne to bolo čoraz lepšie a napínavejšie, než by sa zo začiatku zdalo. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Doba sa veru posunula a kým v pôvodnej verzii prišli tri amatérske herečky ako kamarátky do domu a stalo sa im niečo zlé, tu sú kamarátky štyri, tiež amatérky, avšak podstatnou linkou je, že si dve z toho mastia šušku vzájomným trením. Nič to síce s dejom nemá, ale musí to tam byť, aby sa ukázal ten dobový posun, ten progres cúvaním. V skutočnosti je oproti pôvodnej verzii vylepšená len hudba, lebo tá bola fakt že otrasná, tu je celkom dobrá, atmosférická, ale tento vrah, ktorý chcel pripomínať Psycho, na mňa s tým závojom v štýle sáčok nezapôsobil. Také sáčky na hlavu si už v strachu o život dnes dáva už hocikto bežne. Hlavne počas tridsiatej siedmej covidovej vlny. ()

ARI50 

všetky recenzie používateľa

Konec který vypadal zajímavé skončil fiaskem. Parta holek a masakr nevěsty v masce aspoň pokus o hrábě v zádech měli být krvavé, slabý horor a hrozně nepříjemné herečky. ()

Reklama

Reklama